Visszatérhet az RTL népszerű szériája

Visszatérhet az RTL népszerű szériája olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Már vetítik a Keresztanyu negyedik, egyben utolsó évadát is az RTL…

A teljes cikk itt olvasható:
Visszatérhet az RTL népszerű szériája

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Már vetítik a Keresztanyu negyedik, egyben utolsó évadát is az RTL Klubon, a sorozat a csatorna fő napi szériája volt tavaly és idén is. A SorozatWiki információi szerint jövőre egy régi ismerős térhet vissza a képernyőre, érkezhet a Drága örökösök forgatása.

A portál úgy tudja, hogy a sorozat jövő év elején folytatásként tér vissza az RTL Klubra, a showrunnere pedig ugyanúgy Hámori Barbara lesz, mint a régebbi részeknek. A forgatások néhány hónap múlva kezdődhetnek.

A Drága örökösök 2019-2020 között volt látható az RTL Klubon. A falus szériából 4 évadon keresztül 289 epizód került képernyőre. A produkció az elmúlt 5-6 év legnézettebb napi sorozata volt, a kiemelkedő eredmények pedig végig kitartottak. A történetét a 4. szezon végén teljesen lezárták, így kérdés, hogy milyen felütéssel hozzák majd vissza a szériát – írja a SorozatWiki.hu.

A portál megkereste a téma kapcsán az RTL Magyarországot, de a Drága örökösök folytatását nem erősítették meg, ugyanakkor nem is cáfolták: válaszukban azt írták, hogy arról, hogy a későbbiekben mi lesz náluk látható megfelelő időben tájékoztatást adnak.

A Visszatérhet az RTL népszerű szériája bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Visszatérhet az RTL népszerű szériája

Vélemény, hozzászólás?