Kategóriák
Friss hírek

Szerbia kötelező tesztelést vezethet be a külföldiek számára

Szerbia kötelező tesztelést vezethet be a külföldiek számára olvasható a turizmus.com weboldalán.

Napról napra csökken a koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában, keddről szerdára 235 új…

A teljes cikk itt olvasható:
Szerbia kötelező tesztelést vezethet be a külföldiek számára

Ahogy a turizmus.com beszámolt ma róla: Napról napra csökken a koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában, keddről szerdára 235 új fertőzöttet regisztráltak, míg a múlt héten a négyszázat is elérte a napi új fertőzöttek száma.

Tovább az eredeti cikkre: Szerbia kötelező tesztelést vezethet be a külföldiek számára

Kategóriák
Friss hírek

AUGUSZTUS 10-ÉN INDUL A 2020/2021-ES SZÍNHÁZI ÉVAD A THÁLIÁBAN

AUGUSZTUS 10-ÉN INDUL A 2020/2021-ES SZÍNHÁZI ÉVAD A THÁLIÁBAN olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

ŐSBEMUTATÓK ÉS KÜLÖNLEGESSÉGEK A NAGYSZÍNPADON ÉS A TÉLIKERTBEN  Augusztus 10-től teljes…

A teljes cikk itt olvasható:
AUGUSZTUS 10-ÉN INDUL A 2020/2021-ES SZÍNHÁZI ÉVAD A THÁLIÁBAN

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

 • ŐSBEMUTATÓK ÉS KÜLÖNLEGESSÉGEK A NAGYSZÍNPADON ÉS A TÉLIKERTBEN 

Augusztus 10-től teljes gőzzel zajlik a munka a Thália Színházban – ettől a naptól folytatódnak a Gyilkosság az Orient Expresszen című nagyszabású produkció próbái – melyek az egészségügyi vészhelyzet miatt maradtak félbe –, és hamarosan elkezdődnek a felújítópróbák is.

Az első bemutató szeptember 4-én a tavaly újonnan átadott Thália Télikertben egy háromszereplős komédia, a Művészet lesz, mely szintén 2020 tavasszán került volna színre. Yasmina Reza egyik leggyakrabban játszott darabjának rendezője Béres Attila. A mű alaphelyzete, hogy Serge (Nagy Viktor) vásárol egy igen drága festményt, ami teljesen fehér. Barátja, Marc (Zayzon Zsolt) pedig elmondja a vételről cseppet sem hízelgő véleményét. A vitába akarata ellenére a harmadik barát, Yvan (Hevesi László) is belekeveredik… 

Szeptember 5-től látható először Magyarországon a nézők által már nagyon várt krimi – az Agatha Christie egyik leghíresebb regényéből készült színpadi adaptáció, a Gyilkosság az Orient Expresszen Szirtes Tamás rendezésében kerül színre. A történet az 1930-as évek első felében játszódik, az Orient expressz fénykorában. A híres belga magándetektív egy bűnügy sikeres megoldása után visszaindulna Isztambulból Londonba. A téli szezon ellenére az Orient expressz első osztályú hálókocsijában nincs már szabad hely, ám régi barátja, egyben a vasúttársaság egyik igazgatója elintézi, hogy Poirot mégis helyet kapjon egy hálófülkében. A vonatot hóakadály kényszeríti megállásra valamivel éjfél után, a kellemetlenségeket reggelre egy gyilkosság is tetézi… 

Misztikus történet, korhű jelmezek. 3D mozi élőben: A klasszikus krimi színházi változata, elsöprő, magyar színpadon egyedülálló látványvilággal. 

Az előadás szereplői: Szervét Tibor, Pindroch Csaba, Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mentes Júlia Virginia, Molnár Piroska/Udvarias Anna, Mórocz Adrienn, Mózes András, Vida Péter, Ember Márk, Tamási Zoltán és Ikotics Milán. A színdarabot Hamvai Kornél fordította. Látvány: Freelusion, látványtervező: Emil Goodman, zeneszerző: Gulyás Levente. 

A krimit a sorban – 2020. október 16-án, a Thália Télikertben – Patrick Marber kortárs drámája, a Közelebb  követi.  A szerelmi négyszög történetének rendezője Horváth Csaba. Fordította: Upor László, játsszák: Pindroch Csaba, Gubás Gabi, Mózes András, Tóth Eszter.

Az évad második nagyszínpadi bemutatója 2020. október 30-án egy másik grandiózus előadás, a Lövések a Broadwayn lesz – szintén magyar ősbemutató. A Woody Allen legendás filmjéből készült Broadway-musical a 20-as, 30-as évek swing-slágereivel igazi csemege. A darabot Béres Attila rendezi. Fordította: Hamvai Kornél, zenei vezető: Bolba Tamás, koreográfus: Tihanyi Ákos. Szereplők: Szabó Győző, Hevesi László, Ember Márk, Szinetár Dóra, Mórocz Adrienn, Mentes Júlia Virginia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István, Ikotics Milán. 

A Thália Télikert harmadik bemutatójaként Valló Péter állítja színpadra – új fordításban – David Mamet: Egy jobb világ című kétszereplős művét. A drámairodalom talán legnagyobb élő szerzőjének a munkahelyi, egyetemi zaklatást mindkét szempontból megjelenítő, megrázó drámáját Tóth Benedek fordította. A darab szereplői Zayzon Zsolt és Mentes Júlia Virginia. Bemutató: 2020. december 12.

A Nagyszínpadon egy újabb Feydeau-darab következik majd 2021. február 13-án, Álmomban megcsaltál címmel. A  francia riviérán játszódó vígjáték rendezője Kelemen József, szereplői: Csőre Gábor, Gubás Gabi, Zayzon Zsolt, Tóth Eszter, Vida Péter, Nagy Viktor, Tamási Zoltán. Georges Feydeau – Maurice Hennequin klasszikusát Hamvai Kornél fordította.

A nagyszínpadi bemutatók sorát egy újabb ősbemutató, a Mischief Theatre produkciója, Henry Lewis – Jonathan Sayer – Henry Shields: Komédia egy bankrablásról című replika előadása zárja. A West Enden öt éve sikerrel játszott színpadi fergeteget Hamvai Kornél fordította. Rendező: Kelemen József, szereplői: Ember Márk, Csőre Gábor, Mózes András Vida Péter, Udvarias Anna, Mentes Júlia Virginia, Hevesi László, Tamási Zoltán. Bemutató:  2021. április 3.

A 2020/2021-es évadban utolsóként az Augusztus Oklahomában szerzőjétől egy fekete komédia kerül színre. Tracy Letts: Killer Joe című Broadway-sikere szintén magyarországi ősbemutató, rendezője Mózes András. Fordította: Speier Dávid. Szereplők: Szabó Győző, Pindroch Csaba, Szabó Erika, Mórocz Adrienn. A bemutató a Thália Télikertben lesz 2021. május 14-én.

Ismét bővül a Thália Színház társulata. Ősztől a főrendezői posztot Kelemen József tölti be, aki olyan sikeres – jelenleg is futó – darabokat rendezett, mint a Rövid a póráz vagy a Bolha a fülbe. Udvarias Annát az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékban, Csőre Gábort a Legszebb férfikor című mulatságos bohózattá gyorsuló előadásban láthatta már vendégművészként a Thália közönsége. Szinetár Dórát a zenés műfaj kedvelői jól ismerik, Ember Márk pedig a Vígszínháztól szerződött a Tháliához. 

Schell Judit – aki továbbra is a teátrum művészeti vezetője – egy iskolai évet külföldön tölt, futó szerepeit Szinetár Dóra és Mórocz Adrienn veszik át. Távozott a társulattól Bán Bálint, szerepeibe Ember Márk, Hevesi László és Mózes András áll be.

A Vidéki Színházak Fesztiválja és a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje  megrendezéséről az évad folyamán később, a kialakult helyzethez alkalmazkodva születik majd döntés. 

The post AUGUSZTUS 10-ÉN INDUL A 2020/2021-ES SZÍNHÁZI ÉVAD A THÁLIÁBAN appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: AUGUSZTUS 10-ÉN INDUL A 2020/2021-ES SZÍNHÁZI ÉVAD A THÁLIÁBAN

Kategóriák
Friss hírek

Sportversenyek és legendás klubok várnak a Plázson

Sportversenyek és legendás klubok várnak a Plázson olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Siófok nagystrandján, a Plázson ezen a hétvégén a sportoké és a…

A teljes cikk itt olvasható:
Sportversenyek és legendás klubok várnak a Plázson

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Siófok nagystrandján, a Plázson ezen a hétvégén a sportoké és a bulizásé lesz a főszerep. A fekvenyomó és futó bajnokság mellett számtalan mozgásformát is ingyen ki lehet majd próbálni, majd miután leszállt az éj több helyszínen, párhuzamosan megy majd a szórakozás, ráadásul míg pénteken a Palace szellemiségét, addig szombaton a legendás Flört klub hangulatát idézhetjük meg.

A Balaton tengerpartján, a Plázson ezen a hétvégén is rengeteg programmal várják a nyaralókat. Már augusztus 14-én, péntek este egy feledhetetlen programmal készülnek, ugyanis a Palace ismét megnyitja kapuit egy estére a Plázs Arénában, ahol a zenéről Loving Arms, Newik, Bricklake, Bárány Attila és a Katapult DJ csapata gondoskodik. Másnap ugyanitt egy másik legendás hely, az idén bezárt Flört kel új életre. A Flört Classic esten Sterbinszky, Slam Jr és Szeifert idézik meg az elmúlt harminc év legjobb pillanatait.

A hajnalba a Summer Dance w/BSW pörget át, ahol BSW, Yamina és Purebeat lesznek a lejátszóknál a sand stage-nél, míg akinek nem volt elég a nosztalgiából, azok a Wannabe Beachen táncolhatnak tovább a kilencvenes és kétezres évek legmenőbb dalaira. A hétvége levezetéséről a Rakonczai Piano est gondoskodik vasárnap.


Bár a Plázs egész nyáron rengeteg sportolási lehetőséget kínál, ez a hétvége azonban dedikáltan a sportolásról fog szólni.

Szombaton és vasárnap ugyanis vár a Nestlé Fitness – Just Clear Beach Fitness Fesztivál, ahol hat színpadon zajlanak majd az események és rengeteg új mozgásformát is kipróbálhatunk ingyenesen. Edzhetünk Czanik Balázzsal, Sifivel, Péntek Enikővel, Tatarek Rezsővel, a Boksz Team-mel és Borsodi Balázzsal is, tesztelhetjük milyen a spinning, a kangoo, a walkenergie vagy éppen egy animal flow edzés. A mozgáson túl a kiállítóktól tanulhatunk az egészségmegőrzésről, helyes étkezésről is, de különféle versenyeken is szurkolhatunk. A hétvégén lesz a Just Clear Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári versenye FitModel Bikini Fitness és Men’s Physique kategóriában, Pump & Run verseny, a Fekvenyomó Balaton Kupa és a Cross Fit Bajnokság is.

The post Sportversenyek és legendás klubok várnak a Plázson appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Sportversenyek és legendás klubok várnak a Plázson

Kategóriák
Friss hírek

Ennyit vitt haza a legjobban kereső színész

Ennyit vitt haza a legjobban kereső színész olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Tavaly június és 2020 júniusa között 87,5 millió dollárt vihetett haza…

A teljes cikk itt olvasható:
Ennyit vitt haza a legjobban kereső színész

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Tavaly június és 2020 júniusa között 87,5 millió dollárt vihetett haza Dwayne Johnson, a világ legjobban kereső férfi színésze immár második éve.
Az általa keresett összegnek része egy 23,5 millió dolláros tétel, amely a netflixes thrillerjéből, a Red Notice-ból folyt be, illetve fitneszruházati márkája, a Project Rock is bevételt hozott.
A Forbes által összeállított lista második helyén Ryan Reynolds végzett 71,5 millió dollárral, a harmadik pedig Mark Wahlberg lett 58 millióval. Az első ötbe befért még Ben Affleck és Vin Diesel is.
A top tízes listán egy indiai színészt is találunk, Akshay Kumart, valamint a Hamilton című musical alkotóját, Lin-Manuel Mirandát, Will Smitht, Adam Sandlert és Jackie Chant.
A legjobban kereső színésznők listáját később hozzák nyilvánosságra. Tavaly Scarlett Johansson végzett az élen 56 millió dollárral, amivel a legjobban kereső férfiak tavalyi listáján csak a hetedik lett volna – írta a hvg.hu.

Tovább az eredeti cikkre: Ennyit vitt haza a legjobban kereső színész

Kategóriák
MTI

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye olvasható a z MTI weboldalán.

Budapest, 2020. augusztus 12., szerda (OS) – Juhász Hajnalka üzenete a…

A teljes cikk itt olvasható:
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

Ahogy a z MTI beszámolt ma róla:

Budapest, 2020. augusztus 12., szerda (OS) – Juhász Hajnalka üzenete a Fiatalok világnapján
Olyan jó, hogy vagytok nekünk, kedves Fiatalok! Nélkületek sokkal
kevesebb lenne a világunk. Nem lenne benne annyi útkeresés, szín és
hang, ami arra ins…

Tovább az eredeti cikkre: A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

Kategóriák
Friss hírek

Jönnek az átlátszó tévék

Jönnek az átlátszó tévék olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Xiaomi bejelentette, hogy Kínában augusztusban boltokba kerül az Mi TV…

A teljes cikk itt olvasható:
Jönnek az átlátszó tévék

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A Xiaomi bejelentette, hogy Kínában augusztusban boltokba kerül az Mi TV LUX OLED tévéjük átlátszó kiadása, ami az első a maga kategóriájában.
A kínai gyártó fennállásának tizedik évfordulója alkalmából dobja piacra a különleges tévét, amely átlátszó OLED-technológiát használ, az elektronika pedig teljes egészében a készülék henger alakú talpában található. A tévén megjelenő képek így olyan benyomást keltenek, mintha a levegőben lebegnének.
A nézőknek a képminőségről sem kell lemondaniuk, az átlátszó TV LUX OLED esetén egy 55 colos átmérőjű, 120 Hz-es képfrissítésű monitort kapunk, egy milliszekundumos válaszidővel, 150 000:1 kontrasztaránnyal és a DCI-P3 színskála 93 százalékát lefedő színprofillal. A készülék 50 ezer kínai jüanba, vagyis mai árfolyamon számolva 2,1 millió forintba kerül.
A Xiaomi a saját AI Master Smart Engine megoldását valamint a kifejezetten a tévéhez készült MediaTek 9650 processzort használja az átlátszó tévében, ám azt nem árulták el, hogy a látványosságon kívül milyen előnyei lesznek az átlátszó tévének, például hogy lesznek-e rá AR-alkalmazások – írta a raketa.hu.

Tovább az eredeti cikkre: Jönnek az átlátszó tévék

Kategóriák
Friss hírek

A helyszínen is lehet jelentkezni a Miss Bikini versenyére!

A helyszínen is lehet jelentkezni a Miss Bikini versenyére! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Balatonboglár Platán-sétánya szebbnél szebb lányokkal telik meg 2020. augusztus 22-én délelőtt…

A teljes cikk itt olvasható:
A helyszínen is lehet jelentkezni a Miss Bikini versenyére!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Balatonboglár Platán-sétánya szebbnél szebb lányokkal telik meg 2020. augusztus 22-én délelőtt 10 órától. A válogató után a döntős lányoké a színpad, és délután 15.00-kor megkoronázzák a szervezők az új MISS BIKINI győztes Szépségkirálynőt.

A Miss Hungary szervezője idén Balatonbogláron szervezi meg  Miss Bikini Hungary 2020 versenyét, mely eredetileg a  44. Boglári Szüreti Fesztivál egyik programelemeként lett betervezve.

2020. augusztus 22.

 • A versenyre a helyszínen is lehet jelentkezni 10.30 óráig.
 • A verseny csak bikiniben zajlik, a versenyzőknek nem kell beszélniük a színpadon.
 • Jelentkezhet minden 16 év feletti magyar vagy külföldi, lány, asszony, édesanya, aki úgy érzi hogy teste szép formás és harmonikus mozgású. Felső korhatár nincs.
 • Nem kizáró ok a tetkó, piercing, szilikon, filmes vagy másfajta múlt. A verseny nem testépítő verseny! Egyetlen dolog a fontos a szép test.

Nevezési díj: 3000.- Ft, amelyet majd a helyszínen kell befizetni.

A verseny győztesei a Szépségkirálynő és udvarhölgyei.

Külön díjak: Legszebb láb, Legszebb dekoltázs, Legszebb fenék, Legszebb arc, Legszebb hát.

Várunk, jelentkezz, hozd el a barátnődet és a pasidat is!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Hírek és további részletek a szervező és boglári szüreti fesztivál oldalán: www.misshungary.hu, és a https://www.facebook.com/boglarfeszt/

The post A helyszínen is lehet jelentkezni a Miss Bikini versenyére! appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: A helyszínen is lehet jelentkezni a Miss Bikini versenyére!

Kategóriák
Friss hírek

Tokaj Fesztiválkatlan 2020

Tokaj Fesztiválkatlan 2020 olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza a Tokaj Fesztiválkatlan augusztusban és…

A teljes cikk itt olvasható:
Tokaj Fesztiválkatlan 2020

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza a Tokaj Fesztiválkatlan augusztusban és szeptemberben várja a kikapcsolódni vágyókat, a kultúra iránt érdeklődőket. Három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban koncertekkel, humoresttel, neves szakemberek előadásaival, színházi produkciókkal várják a nézőket.

A Nagyszínpadon augusztus 19-én az István, a király rockopera koncertváltozatát láthatják Feke Pál, Dolhai Attila, Novák Péter és még számos kiváló szólista előadásában. Rúzsa Magdi a tavalyi nagy siker után idén is ámulatba ejti tokaji közönségét, augusztus 22-én az ismert slágerek mellett az Aduász című albumáról is előad dalokat. A nyár utolsó hétvégéjén egy klasszikus alapmű, A Pál utcai fiúk története elevenedik meg a színpadon Dés László-Geszti Péter szerzőpáros slágereivel, a Pannon Várszínház előadásában. Hadházi László önálló estjével érkezik, ígéri, hogy viccekből, poénokból, gegekből nem lesz hiány, hiszen humorból sosem elég.

Bereczki Zoltán hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, aki a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncertjével érkezik augusztus 14-én a Teátrumba. Tompos Kátya, Takács Nikolas és a Jazzical Trio többek között hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és a hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit idézik meg augusztus 17-én. Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus segít megérteni, hogy vajon mi határozza meg sorsunkat, Prof. Dr. Papp Lajos pedig a mentális egészségtudatosságról tart előadást.

Az Illúzió Mesterei megújult műsorral térnek vissza Tokajba és ígéretükhöz híven augusztus 16-án a Paulay Ede Színházban ismét elvarázsolnak mindenkit. A világon legtöbbet játszott vígjáték augusztus 19-én Tokajban is látható: a Boeing Boeing – Leszállás Párizsban a bohózatok bohózata, félreértések sorozata, természetesen sok nevetéssel. Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó szeptember 26-án pedig az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról tart izgalmas előadást.

A nyár hivatalos zárásaként mindenkit várnak augusztus 29-én a legnagyobb házibuliba! A Katlan Classic Party-n Cooky pörgeti a lemezjátszót, felcsendülnek a legnagyobb slágerek és egy fergeteges diszkó keretében így együtt búcsúztathatjuk az idei nyarat.

Bővebb információ: www.fesztivalkatlan.hu

Programok:

 1. augusztus 14. (péntek), 20.00, Teátrum 

Bereczki Zoltán akusztikus koncert 

 1. augusztus 16. (vasárnap), 18.30, Paulay Ede Színház

Az Illúzió Mesterei

(A Broadway Event és a 29. Zempléni Fesztivál közös szervezésben.)

 1. augusztus 17. (hétfő), 20.00, Teátrum 

The Great Hungarian Songbook

Tompos Kátya, Takács Nikolas, Jazzical Trio

(A 29. Zempléni Fesztivál szervezésében.)

 1. augusztus 19. (szerda), 19.00, Paulay Ede Színház 

Boeing Boeing – Leszállás Párizsban

A Sensum Arts előadása

(A Broadway Event és a 29. Zempléni Fesztivál közös szervezésben.)

 1. augusztus 19. (szerda), 20.30, Nagyszínpad

István, a király – rockopera keresztmetszet

(A Broadway Event és a 29. Zempléni Fesztivál közös szervezésben.)

 1. augusztus 22. (szombat), 20.30, Nagyszínpad

Rúzsa Magdi koncert

(A Broadway Event és a 29. Zempléni Fesztivál közös szervezésben.)

 1. augusztus 28. (péntek), 18.00, Teátrum

Orvos-Tóth Noémi előadása – Családi örökségeink

 1. augusztus 29. (szombat), 20.00, (esőnap augusztus 31.), Nagyszínpad 

Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián: A PÁL UTCAI FIÚK 

A Pannon Várszínház előadása 

 1. augusztus 29. (szombat), 23.00, Teátrum

Katlan Classic Party – sztárvendég: Cooky 

 1. szeptember 11. (péntek), 18.00, Teátrum
  Prof. Dr. Papp Lajos előadása – A mentális egészségtudatosság
 2. szeptember 19. (szombat), 18.00, (esőnap szeptember 20.), Nagyszínpad 

MEGYÜNK A LEVESBE – Hadházi László önálló estje

 1. szeptember 26. (szombat), 18.00, Paulay Ede Színház

Görög Ibolya előadása – Hétköznapi protokoll

The post Tokaj Fesztiválkatlan 2020 appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Tokaj Fesztiválkatlan 2020

Kategóriák
Friss hírek

Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szeptember 1–6. között rendezik a Belvárosi Sörfesztivált. A belépés továbbra is…

A teljes cikk itt olvasható:
Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Szeptember 1–6. között rendezik a Belvárosi Sörfesztivált. A belépés továbbra is ingyenes, a kóstoláshoz azonban fesztiválpohár megvásárlása szükséges.
A korábbi évekhez hasonlóan az idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék.
A rendezvényen több mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztrofelhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.
A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a jelenleg érvényben lévő koronavírus-fertőzés elleni védekező intézkedésekre. Ennek érdekében fertőtlenítő pontokat és pohármosó pontokat helyeznek el a helyszínen.
A szabadtéri helyszínnek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy szeparáltan, az előírt távolságokat betartva fogyaszthassuk el a sörünket – írta az origo.hu.

Tovább az eredeti cikkre: Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Kategóriák
Friss hírek

Programokkal búcsúznak a felújítás előtt álló Csokonai Színháztól

Programokkal búcsúznak a felújítás előtt álló Csokonai Színháztól olvasható a turizmus.com weboldalán.

Lehunyja sok szemét a ház címmel több mint kéthetes programsorozattal búcsúzik…

A teljes cikk itt olvasható:
Programokkal búcsúznak a felújítás előtt álló Csokonai Színháztól

Ahogy a turizmus.com beszámolt ma róla: Lehunyja sok szemét a ház címmel több mint kéthetes programsorozattal búcsúzik a debreceni Csokonai Színház társulata és közönsége a felújítás előtt álló történelmi épülettől.

Tovább az eredeti cikkre: Programokkal búcsúznak a felújítás előtt álló Csokonai Színháztól