BlokkParádé április végéig a Rossmannál

BlokkParádé április végéig a Rossmannál olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Vásárolj, töltsd fel a kódot a mobil appban és nyerj! A…

A teljes cikk itt olvasható:
BlokkParádé április végéig a Rossmannál

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Vásárolj, töltsd fel a kódot a mobil appban és nyerj!

A Rossmann üzletekben és az Online Drogériában történő áprilisi vásárlásaiddal többek között okosórát, elektromos rollert, tévét vagy akár 350.000 forintos belföldi utazást nyerhetsz. A BlokkParádé nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy regisztrálj a legfrissebb verziójú Rossmann mobil appba, töltsd fel minimum háromezer forint összegű blokkjaidat és ezt követően nincs más dolgod, csak figyelni az e-mail postafiókod a napi és heti nyereményekért, vagy a fődíjakért.

Érdemes szemmel tartani a Rossmann Magyarország weboldalát és közösségi média platformjait, ugyanis évszaktól függetlenül, szinte egymást érik a különböző kedvezmények, akciók és izgalmas nyereményjátékok.

BlokkParádé egész áprilisban

Április 1-30. között nem akármilyen játékra invitálja vásárlóit a Rossmann: a BlokkParádé nyereményjátékban való részvétel feltétele a hónapban történő, minimum 3000 forint értékű online vagy személyes vásárlás, majd a blokk feltöltése a legfrissebb verziójú Rossmann mobil applikációba.

A játék időtartama alatt akár több vásárlás blokkja is regisztrálható. „Minél több vásárlásod töltöd fel, annál nagyobb esélyed van nyerni. Ha személyesen vásárolsz, a Rossmann mobil app segítségével egyszerűen beolvashatod a blokkon található vonalkódot és máris esélyes lehetsz valamelyik nyereményre. Fontos viszont, hogy a blokkokat feltétlenül őrizd meg, mert a nyereményed átvétele csak ennek bemutatásával lehetséges” – Varga Anita Ágnes, a Rossmann marketingvezetője.

Értékes nyeremények, akár naponta!

A játékban résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek: naponta talál gazdára 3 darab Rossmann ajándékkártya feltöltve a nyerő blokk végösszegével, 3 darab Samsung Galaxy Buds FE típusú bluetooth fülhallgató, illetve szintén 3 darab 20.000 forint értékű Libri ajándékkártya. 

A heti nyeremények között is megtalálható a Rossmann ajándékkártya, azonban a heti szerencsés a nyerő blokkon szereplő összeg tízszeresét vásárolhatja le részletekben vagy akár egy összegben. Emellett minden héten „hazavihető” egy Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller és egy Apple Watch Series 8 típusú okosóra.

Végül pedig sor kerül a három főnyeremény kisorsolására is, ami egy Samsung Galaxy S24 típusú okostelefon, egy Samsung QE55Q80CATXXH típusú okostelevízió és egy 350.000 forint értékű Hunguest ajándékutalvány.

Hűségkártyával még kedvezőbb

A nyereményjátékok mellett a Rossmann Magyarország folyamatos kedvezményekkel és akciókkal várja vásárlóit. A vállalat egy tavalyi piackutatásából kiderült, hogy a legjelentősebb kedvezményeket a drogériás törzsvásárlói programok kínálják. A Rossmann+ hűségprogram keretében elegendő egy aktivált törzsvásárlói kártya, hogy az alapkedvezményeken felül további 5-30 százalék kedvezményt kapjunk az eleve akciós termékekre. Emellett pedig egy folyamatosan frissülő Kuponközpont is rendelkezésünkre áll. A VIP tagok ezenfelül már bronz fokozattól kezdve   minden naptári negyedévben 4 darab 10%-os végösszegi kedvezménykupont kapnak, amit személyesen az üzletekben válthatnak be.

Tovább az eredeti cikkre: BlokkParádé április végéig a Rossmannál

Vélemény, hozzászólás?