Már akciózik nálunk a Disney+

Már akciózik nálunk a Disney+ olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az már korábban kiderült, hogy június 14-én rajtol nálunk a Disney+…

A teljes cikk itt olvasható:
Már akciózik nálunk a Disney+

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az már korábban kiderült, hogy június 14-én rajtol nálunk a Disney+ streaming szolgáltatás, a cég pedig most azt is bejelentette, hogy már most lehet regisztrálni a kedvezményes éves előfizetésre. A szolgáltatás teljes díja Magyarországon havonta 2490 forint lesz, ez kicsit több, mint a március 8-tól elérhető HBO Max díja, illetve megegyezik a Netflix alapcsomagjának árával.

A mai napon indult el a Disney+ bevezetési akciója Magyarországon, a szolgáltatást a promóció keretében egy évre 19890 forintos áron lehet megvásárolni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 12 hónapnyi használatért 8 hónapnyi díjat kell fizetni. Az exkluzív ajánlatra 2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig, lehet előzetesen regisztrálni, és az exkluzív ajánlat 2022. június 26-áig érvényes.

A Disney+ streaming szolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, illetve éves előfizetés esetén 24 900 forintban állapították meg. Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől, illetve a várva várt „Obi-Wan Kenobi” is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Az HBO március 8-án cserélte le a magyar piacon HBO GO nevű szolgáltatását az HBO Max-ra, a váltást természetesen ők is akcióval támogatták. Ennek keretében az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányították az új platformra, ahol kedvezményes, 1590 forintos havi díjat fizetnek a korábbi, 1890 forintos díj helyett. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt kapnak a normál havi díjból.

Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethettek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak. Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül.

 

A Netflix esetében több díjcsomag is elérhető, a különbséget a tartalmak felbontása, illetve az jelenti, hogy egyszerre mennyi eszközön érhetők el. A legolcsóbb ajánlat az ő esetükben 2490 forint, igaz ez csak egy készüléken jelent hozzáférést, ráadásul mindössze 720 pixeles felbontásban. A havonta 3490 forintba kerülő Standard csomaggal 2 eszközön lehet nézni a tartalmakat 1080 pixeles felbontásban, míg a 4490 forintos Premium ajánlat 4 eszközön kínál 4K-s felbontást.

A Már akciózik nálunk a Disney+ bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Már akciózik nálunk a Disney+

Vélemény, hozzászólás?