Többen is távoztak a Napi.hu-tól

Többen is távoztak a Napi.hu-tól olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Távozott a Napi.hu-tól dr. Illisz László üzlet- és tartalomfejlesztési igazgató, aki…

A teljes cikk itt olvasható:
Többen is távoztak a Napi.hu-tól

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Távozott a Napi.hu-tól dr. Illisz László üzlet- és tartalomfejlesztési igazgató, aki egészségi állapotára hivatkozva kérte felmentését. A lap megbízott főszerkesztője Németh Tamás lett, hat munkatárstól pedig megváltak.

Az Indamedia Csoport tájékoztatása szerint folytatódik a Napi.hu tartalmi és formai megújítása, ennek jegyében most jelentős személyi változásokat jelentettek be. Dr. Illisz László távozását követően a szerkesztőségi feladatok átszervezéséről döntöttek, ennek megfelelően az átalakítás stratégiai szinten továbbra is Mucsányi Marianna, az Indamedia Csoport tartalomfejlesztésért felelős vezetőjének irányítása mellett folytatódik.

A lap megbízott főszerkesztői feladatainak ellátására Németh Tamást kértük fel, aki korábban, többek között az Index, a Világgazdaság, valamint a Hír TV munkatársa volt. A szerkesztőség hat munkatársával pedig – a megújult tartalmi koncepció figyelembevételével – az Indamedia kezdeményezte szerződésük felbontását.

Az Indamedia Csoport tervei szerint a gazdasági magazin jövő év első felében megújult külsővel és a jelenleginél is szélesebb tartalomkínálattal számol be gazdaságot és piacot érintő aktuális kérdésekről.

A Többen is távoztak a Napi.hu-tól bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Többen is távoztak a Napi.hu-tól

Vélemény, hozzászólás?