Hoppá! Plusz 30 év, mínusz 30 kg!

Hoppá! Plusz 30 év, mínusz 30 kg! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Gőzerővel készülnek az IHM tagjai a gigakoncertre! Finiséhez érkezett az Irigy…

A teljes cikk itt olvasható:
Hoppá! Plusz 30 év, mínusz 30 kg!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Gőzerővel készülnek az IHM tagjai a gigakoncertre!

Finiséhez érkezett az Irigy Hónaljmirigy tagjainak felkészülése 30 éves születésnapi gigakoncertjükre. A srácok minden szabad pillanatukban a hatalmas, több tízezer fős házibulira gyúrnak, és nem csak a próbákkal tartják magukat kondiban: összesen több mint harminc kilót fogytak az esemény kedvéért.

Az Irigy Hónaljmirigy egy szimpla poénként 1990 szilveszterén egy házibuliban alakult meg. A kilencvenes évek közepére a nyolc tagból álló formáció Magyarország egyik legnépszerűbb és talán a legtöbb koncertet adó együttese lett. A több évtizede hűséges fanok mellett már a harmadik rajongói generáció tombol a hazai és külföldi slágerek paródiáival nevettető vagy éppen sokkoló „fura fazonok” zenéjére. 

A Groupama Aréna 2014-es átadása óta két nagyszabású koncert volt a helyszínen: 2017 májusában a Depeche Mode, majd három hónappal később Robbie Williams lépett fel az Üllői úti fociszentélyben. Június 11-én este pedig Magyarország kedvenc paródiacsapata csaphat majd a húrok közé, akik nem csak a próbákkal tréningezik magukat erre a különleges eseményre. Molnár Imi 2, Sipos Peti és Sipos Tomi 5-5, Varga Győző 8, Kabai Laci pedig több mint 11 kilogrammtól szabadult meg, hogy ugyanolyan lendülettel léphessenek színpadra, mint a legelső nagykoncertjükön.

„A két év vírus alatti bezártság semmittevésében feljött rám szép apránként közel 10 kg” – árulta el Laci, aki bár nekifutott párszor a fogyásnak ez alatt az idő alatt több-kevesebb sikerrel, de év elején erőt vett magán, és elkezdte rendesen a diétát. „Tulajdonképpen az étkezésemet változtattam meg lényegesen, kizártam a tésztát, fehér kenyeret, cukrot és minden édességet. Eleinte mozgással is kiegészítettem, és elkezdett látszódni a változás, már lassan 12 kilót tudtam ledobni. Mikor kövér voltam, vettem több nadrágot, amiket most el kell ajándékoznom” – mondja nevet az IHM oszlopos tagja.

A koncertre még korlátozott számban jegyek elérhetőek.

További információ: https://tickets.funcode.hu/events/30040

Tovább az eredeti cikkre: Hoppá! Plusz 30 év, mínusz 30 kg!

Vélemény, hozzászólás?