Apák napja a Vagheggivel

Apák napja a Vagheggivel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A férfiak bőre is igényli a gondoskodást Az Apák napja egy…

A teljes cikk itt olvasható:
Apák napja a Vagheggivel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A férfiak bőre is igényli a gondoskodást

Az Apák napja egy olyan ünnep, amit a világon már sok helyen ünnepelnek, számos katolikus országban Szent József napján, március 19-én, Magyarországon június harmadik vasárnapján, mely 2022-ben június 19-re esik.  

Magyarországon 1994 óta ünnepeljük az Apák napját egy mozgalom hatására, de sajnos még nincs akkora hagyománya. Pedig a férfiak éppúgy megérdemlik az ünneplést, és ez egy jó alkalom arra is, hogy meglepjük őket egy kis kedvességgel.

Férfiak megajándékozása esetében ez talán kicsit nehezebb, de minden férfi szereti a törődést. A kozmetikai ipar még kevesebb terméket kínál számukra, de a Vaghegginél van egy olyan termékcsalád, amely illeszkedik életstílusukhoz és otthon is könnyen használható. Friss illatú, energetizált és hidratált bőr, pont erre van szükségük, különösen, ha rendszeresen borotválkoznak, sok időt töltenek számítógép előtt és szeretnénk őket az öregedéstől és a környezeti szennyeződésektől is óvni.

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, túllépni a sztereotípiákon és általánosításokon, hogy az egyéniség kerülhessen előtérbe. Így született meg az Atypical, az első Vagheggi termékcsalád, ami férfiaknak szól, de nők is használhatják. Egy olyan termékvonal, amit a mai életstílus alapján választanak a felhasználók, a hatékony, de egyszerű mindennapi szépségápolási rutinhoz. Az Atypical egy új kozmetológiai megközelítést képvisel unisex illatokkal a friss és energetizált bőrért, garantált hidratáció és védelem. Kendermagból exkluzív cseppfolyósítási technológiával kinyert értékes összetevői hozzájárulnak a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez. 

A megfelelő arctisztítás a férfiak számára és éppen olyan fontos. Az Atypical Lemosó Radír Zselé egy unisex arctisztító, amely reggel és este alaposan és kíméletesen tisztítja meg a bőrt a különböző szennyeződésektől és a városi szmogtól.

A rendszeres borotválkozás megviseli az arcbőrt, az Atypical 2:1 Hidrató Borotválkozás Utáni Szérum a mustármag kivonatának köszönhetően viszont segít megnyugtatni és hidratálni. 

Az Atypical Regeneráló Krém 24 órás hidratálást biztosít, és a CBD kivonatnak köszönhetően eltünteti a fáradtság jeleit. Reggeli és esti használat során minimalizálja a pórusokat és kisimítja a ráncokat, mivel a „Mohawk-like” különleges peptidei hozzájárulnak a kollagén stimulációjához, emellett a szérum védi a bőrt a városi szennyeződésektől és a kék fénytől is. 

A kutatás és innováció nem csak a speciális hatóanyagokban köszönnek vissza, de csomagolásban is megmutatkozik, hiszen a Vagheggi kiváló minőségű kenderrostokból készült újrahasznosított papírt használt Atypical termékeihez.

További információ:

www.vagheggi.hu

Facebook.com/VagheggiHungary

Istagram.com/vagheggihungary/

Tovább az eredeti cikkre: Apák napja a Vagheggivel

Vélemény, hozzászólás?