Ismét mozizhatunk a plázák tetején

Ismét mozizhatunk a plázák tetején olvasható a mmonline.hu weboldalán.

El tudsz képzelni jobb nyáresti programot, mint egy jó kis szabadtéri…

A teljes cikk itt olvasható:
Ismét mozizhatunk a plázák tetején

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

El tudsz képzelni jobb nyáresti programot, mint egy jó kis szabadtéri mozizás? A KULTIK Terasz idén is két helyszínen várja a szabad ég alatt mozizni vágyókat: a KULTIK Köki Terasz június 14-én, a KULTIK Terasz Corvin Plaza pedig 15-én vetítette az első filmet.

A két kutyabarát moziban ezúttal is nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt. Minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre, hiszen már az első héten olyan klasszikusokkal indítanak, mint a Top Gun és a Top Gun Maverick. Ám nem ez lesz a nyár egyetlen fénypontja: idén többek közt a Harry Potter sorozatot is levetítik.

A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

“A Köki Teraszon ráadásul tematikus hetekkel is készülnek az idén, amelyek közül rögtön a gyerekek hete az első. A gyermekvetítések mellett lesz bábszínház, és természetesen igazi nyári csemegék is” – hívja fel rá a figyelmünket a KULTIK marketingese, Simon Horváth Szilvia.

Emellett pedig a teraszok nyáron a filmfesztiváloknak, közönségtalálkozóknak és zenei különlegességeknek is otthont adnak. Hogy mikor éppen mi zajlik, azt a KULTIK Terasz Facebookján tudjuk nyomon követni.

A technikának hála a szabadban is kifogástalan a moziélmény

Mi a helyzet azokkal, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik? Nekik sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja.

A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk, a KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az órási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is. Így már tényleg csak a megszokott mozis nasikat kell beszereznünk: még szerencse, hogy a teraszokon nachosból, pattogatott kukoricából és vattacukorból sincs hiány.

A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

A szabadtéri mozi üzemeltetője a KULTIK mozihálózat, amely az ország tíz pontján klasszikus beltéri formában is várja a filmek szerelmeseit. Ennek köszönhetően professzionális eszközökkel és rutinos szakmai háttérrel garantálják a minőségi szórakozást.

Fotó: KULTIK mozihálózat

A Ismét mozizhatunk a plázák tetején bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ismét mozizhatunk a plázák tetején

Vélemény, hozzászólás?