Zenéjével is tarol az HBO új sorozata

Zenéjével is tarol az HBO új sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Április 1-e óta elérhető az HBO Max kínálatában Szentgyörgyi Bálint sorozata,…

A teljes cikk itt olvasható:
Zenéjével is tarol az HBO új sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Április 1-e óta elérhető az HBO Max kínálatában Szentgyörgyi Bálint sorozata, A besúgó. A hetente érkező epizódok garantáltan a székbe szögezik a nézőket, és ennek egyik legfőbb oka a zseniális zeneválasztás.

A sorozat bemutatójához időzítve napjaink egyik legsikeresebb fiatal zenekara, a Carson Coma feldolgozta a KFT „Bábu vagy” című. dalát, amelynek eredetije A besúgóban is szerepel.

A Varsics Péter (Így vagy tökéletes) által rendezett klip hangulata szorosan illeszkedik a sorozat képi és hangulati világába, a zenekar mellett a sorozat főbb szereplői is feltűnnek. A sorozatban vegyítve található Asher Goldschmidt zeneszerző nagyjából 60 elemből álló zenebankja és Weyer Balázs zenei szakértő által válogatott, az adott korszakra jellemező slágerek, underground dalok.

Ennek köszönhetően a sorozatban előkerül például az Európa Kiadótól a Mocskos idők, a Kontroll Csoporttól a Besúgók és provokátorok, a Piramistól a Ha volna két életem, az Eddától a Kölyköd voltam, Soltész Rezsőtől a Szóljon hangosan az ének, a KFT-től a Bábú vagy és lesz részlet az István a királyból is, továbbá mozgalmi dalok is. A Hungaroton kiadó által biztosított dalok és a kor néhány ikonikus külföldi slágere garantálják, hogy még hitelesebb legyen a sorozat összképe.

A Zenéjével is tarol az HBO új sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Zenéjével is tarol az HBO új sorozata

Vélemény, hozzászólás?