Újabb elismerést kapott az Etele Plaza

Újabb elismerést kapott az Etele Plaza olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Etele Plazát választották az Év legjobb kiskereskedelmi projektjének a kelet-közép-európai…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb elismerést kapott az Etele Plaza

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Etele Plazát választották az Év legjobb kiskereskedelmi projektjének a kelet-közép-európai régióban. A Futureal által megvalósított bevásárló- és szórakoztatóközpontot a 14. alkalommal megrendezett nemzetközi EuropaProperty CEE Retail Awards and Marketplace díjátadón ismerték el, amelyen kifejezetten a kiskereskedelmi ingatlanfejlesztéseket értékeli a zsűri.

A legnagyobb kiskereskedelmi projekt kategóriában győzedelmeskedő Etele Plaza tavaly szeptemberben Kelenföldön, az Etele tér közvetlen közelében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, ahol a látogatókat eddig sosem tapasztalt látványvilág várja. Itt található hazánk legnagyobb egybefüggő homlokzati üvegfelülete, a nagyvonalú előcsarnok, a divatmárkák folyosói, az attraktív belső rendezvénytér, valamint a zöldtetős, teraszos kapcsolatával hazánk legtágasabb éttermi szintje pedig a legfrissebb bevásárlóközpont designt hozták el Budapestre. A Paulinyi & Partners Építészeti Stúdió és a Dyer Group (belsőépíteszet) által tervezett komplexumban a divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások széles köre található.

Magyarország első okosplázája már a lakásból kilépve képes egyénre szabott vásárlói élményt nyújtani saját fejlesztésű mobilalkalmazásán és felhőalapú szolgáltatásain keresztül. Az újgenerációs bevásárló- és szórakoztatóközpont nem csupán a navigációban és az ideális parkolóhely megtalálásában segít, de a kiválasztott üzletekhez is elvezet, miközben a vevőkre szabott ajánlatokat kínál. A több irányból is megközelíthető parkolókban 1300 hely várja majd a látogatókat, ezek közül csaknem 130 állomáson elektromos autók töltésére is van lehetőség, amelynek árát a parkolással együtt az alkalmazáson keresztül egyszerűen ki lehet fizetni. A pláza mindkét bejáratánál a főváros leghosszabb egybefüggő, interaktív LED-falait helyezték fel, az épületben számos USB-csatlakozóval ellátott pad, illetve egy nagyméretű digitális játszószőnyeg is rendelkezésre áll, az információs pultnál pedig egy magyarul is beszélő Pepper robot igazítja útba az érdeklődőket. Az épületben a hazai tervezésű, világújdonságot jelentő rendszer, az Óbudai Egyetemen kifejlesztett Ariadné is segíti a látássérült és vak látogatókat a tájékozódásban. Az „okosbottal” működő innovatív informatikai és mechanikai megoldásnak ez a világpremierje is, hiszen első alkalommal működik kereskedelmi környezetben.

A Újabb elismerést kapott az Etele Plaza bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb elismerést kapott az Etele Plaza

Vélemény, hozzászólás?