Vezérváltás a Chio termékek gyártójánál

Vezérváltás a Chio termékek gyártójánál olvasható a mmonline.hu weboldalán.

13 év után távozik a Chio termékeket gyártó Intersnack Magyarország ügyvezetői…

A teljes cikk itt olvasható:
Vezérváltás a Chio termékek gyártójánál

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

13 év után távozik a Chio termékeket gyártó Intersnack Magyarország ügyvezetői posztjáról Merkler Róbert. A szakember 2009-ben érkezett a vállalathoz, ahol először a kereskedelmi és marketing igazgatói posztot töltötte be, majd másfél évvel később kinevezték ügyvezető igazgatónak.

Merkler Róbert érkezése után nem sokkal a 2008-as nemzetközi pénzügyi krízis hatásai, majd a népegészségügyi termékadó bevezetése okozott kihívásokat a vállalatnak. Mostanra az akkorihoz képest az Intersnack Magyarország árbevétele majdnem megduplázódott, tavaly a vállalat a régióban piacvezető volt a lisztes termékek kategóriájában.

A győri üzemet a hazai gyártás és a munkahelyek megőrzésének szem előtt tartásával, illetve több fontos beruházással sikerült Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb snackgyárává fejleszteni, amely több mint 40 országba exportálja a termékeit.

„Meghatározó volt az életemben az a hosszú időszak, amelyet a cégnél töltöttem. Stabil, szakértő csapattal, támogató környezetben tudtam dolgozni, amiért hálás vagyok a kollégáimnak és a vezetőségnek. Sikeres, szép munka volt, de most új lehetőségeket keresek” – mondta Merkler Róbert.

A távozó igazgató feladatait Pavel Sercl CEE ügyvezető vette át.

A Vezérváltás a Chio termékek gyártójánál bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Vezérváltás a Chio termékek gyártójánál

Vélemény, hozzászólás?