Új vezetővel erősít a Prohuman

Új vezetővel erősít a Prohuman olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezetővel erősít a Prohuman

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.

Izsó Balázs termelési területen kezdte HR-es pályafutását 7 éve. A kölcsönzésen kívül foglalkozott közvetítéssel, outsourcinggal, valamint értékesítéssel is. A Prohuman csapatát 2023 ősze óta erősíti. Új pozíciójában fő feladata a szakmai felügyelet mellett az új üzletfejlesztési stratégia kialakítása, a B2B tevékenységek és kampányok kialakítása és végigkövetése lesz, valamint a hazai munkaerőpiaci tartalékok aktivizálást célzó folyamatok támogatása.

„A Prohuman Csoport hosszú évek óta Európa legkifeszítettebb munkaerőpiacain bizonyítja, hogy minden követ képes megmozgatni az ügyfelek munkaerőigényének és HR-problémáinak megoldására – mondta el Izsó Balázs. – Hazánkban, a tágabb régióban, de egész Európában is olyan szintű munkaerőhiány alakult ki az elmúlt években, amelyet a vállalatok önerőből már képtelenek kezelni. A Prohuman sok esetben olyan területekről is képes bevonni dolgozókat, ahova egy hagyományosabb eszközökkel működő vállalati HR osztály már nem ér el. Célom, hogy a jövőben is magas színvonalon biztosítsuk az ügyfeleink számára szükséges munkaerőt és még kifinomultabb folyamatokkal segítsünk aktivizálni azokat a hazai munkaerőpiaci tartalékokat, amelyeket korábban esetleg nem sikerült. Ennek érdekében számos olyan munkaerőpaci tartalékot is igyekszünk bevonni a foglalkoztatásba, mint a megváltozott munkaképességű emberek, diákok vagy éppen a nyugdíjas korú dolgozók visszahívása” – hangsúlyozta a szakember.

A kölcsönzési üzletágat eddig a nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgatói pozíció mellett vezető Reményi Zsuzsanna a továbbiakban az utóbbi feladatkörre koncentrál. „Immár 7 országban napi szinten mintegy 20 000 főt foglalkoztatunk, és tavaly a szerbiai CityScope felvásárlásával, valamint szlovéniai leányvállalatunk megerősítésével nagy lépéseket tettünk afelé, hogy a hazai piacvezető szerep mellett regionális szinten is az élre törjünk. Célunk, hogy egységes, országhatárokon átívelő szolgáltatási portfoliót nyújtsunk az ügyfeleink számára, ami által minden országban ugyanazt a magas színvonalat, rugalmas és precíz működést tapasztalhatják nap mint nap. A jövőben minden energiámmal a cégcsoport nemzetközi bővítésért, erősödésért fogok dolgozni” – mondta el a nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgató.

A Új vezetővel erősít a Prohuman bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vezetővel erősít a Prohuman

Vélemény, hozzászólás?