Új műsorvezetővel erősít az ATV

Új műsorvezetővel erősít az ATV olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Folytatódik az ATV megújulása, a csatorna az elmúlt időszakban több műsorvezetőt…

A teljes cikk itt olvasható:
Új műsorvezetővel erősít az ATV

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Folytatódik az ATV megújulása, a csatorna az elmúlt időszakban több műsorvezetőt igazolt, és új műsorokat is tervez a nyárra. Júniusban érkezik Bodacz Balázs a Nap híre című műsorba Krug Emília mellé, valamint indul egy új hírháttérműsor maiTÉMA címmel, melynek műsorvezetői Lampé Ágnes és Bodacz Balázs lesznek.

Köböl Anitát és Stohl Lucát hamar megszerették az ATV Start és a Híradó nézői. Júniustól újabb elismert televíziós újságírót, Bodacz Balázst szerződtet a csatorna.

Június 7-től az ATV új hírháttér műsorában, melynek címe maiTÉMA is Bodacz Balázst láthatják a nézők Lampé Ágnessel felváltva. A heti háromszor jelentkező műsorban mindig egy-egy fontos és aktuális közügyet beszél át a műsorvezető a meghívott vendégekkel.

„Az igazi szakmai élményt számomra a hírháttér műsorok jelentik. Élő adásban feldolgozni a nap legfontosabb híreit, a legkülönbözőbb témákban: ennek az izgalma és sodrása semmihez sem fogható. Rendíthetetlenül hiszek a polgári eszményekben, amelyeknek része a tájékozottságra, az összefüggések ismeretére való igény is. Vannak, akiket ez az igény arra sarkall, hogy válaszokat adjanak. Nekem viszont kérdésekből van több. A világ bonyolult. Újságíróként ezt nem szabad elhallgatnunk. Másfelől pedig a bonyolult világot érthetővé kell tennünk. Persze ennek csak akkor van értelme, ha vannak gondolkodni vágyó partnerek is. Ezért is mondtam örömmel igent az ATV megkeresésére, hogy vezessem a Nap híre és a maiTÉMA műsorokat – árulta el Bodacz Balázs.

„A tapasztalat azt mutatja, hogy a nézők hírek iránti éhsége nem csökken, továbbra is magas, így nyáron megerősítjük a hírjellegű karakterünket. Már a legelső tárgyalásunk során világossá vált számomra, hogy Bodacz Balázs mind emberileg, mind szakmailag megüti azt a szintet, amit a nézőink joggal várnak el tőlünk” – nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Június 7-től maiTÉMA minden kedden, szerdán és csütörtökön 20.30-tól az ATV-n.

 

A Új műsorvezetővel erősít az ATV bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új műsorvezetővel erősít az ATV

Vélemény, hozzászólás?