Két új Nokia mobiltelefon érkezik

Két új Nokia mobiltelefon érkezik olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Két új készülékkel bővíti G-szériáját a HMD Global, a Nokia telefonok…

A teljes cikk itt olvasható:
Két új Nokia mobiltelefon érkezik

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Két új készülékkel bővíti G-szériáját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A finn vállalat a hosszú használatra tervezett, de megfizethető készülékek iránti elkötelezettségét a Nokia G11 és G21 esetén egyaránt háromnapos üzemidővel és három évig érkező biztonsági frissítésekkel húzza alá, és továbbra is fenntartható fogyasztásra, a hosszabb termékciklus kihasználására ösztönzi a vásárlóit. Bár mindkét készülék esetén a kiemelkedő tartósság és piacvezető biztonság volt az alapgondolat a tervezőasztal mellett, a Nokia G21 még hatékonyabb, 50 megapixeles kamerával, nagyobb memóriával és még több tárhellyel érkezik.

A Nokia G11-re és G21-re három éven keresztül érkeznek havi biztonsági frissítések (ez meghaladja az árkategória átlagát), így az személyes adataink védelmét segíti a megbízható és mindig naprakész védelem is.

A széria új tagjainak köszönhetően már a megfizethető telefonokra is megérkezett a maszk mód: az arcfelismerő új funkciója biztosítja, hogy az arcfeloldás akkor se okozhasson problémát, ha nem tudod levenni a szájmaszkot a feloldáshoz.

Mindemellett mindkét készülék készen áll az Android 12 fogadására, így még éveken keresztül élvezhetjük a rendszer legújabb, legizgalmasabb funkcióit.

Az extra kényelem érdekében mindkét telefonra előtelepítették a Spotify és ExpressVPN alkalmazásokat. A Spotify3 segítségével azonnal elérhetsz akár 70 millió zenét és 3,2 millió podcastet, a 30 napos ExpressVPN4 próbaverzió pedig a fokozott adatbiztonságért felel.

A klasszikus telefonok örökségét az okostelefonok világába ültették át: a páratlanul hosszú, háromnapos akkumulátor-üzemidővel még egy hétvégi kiránduláson sem okozhat fejtörést az otthon felejtett töltő, a vadonatúj Super Battery Saver üzemmód pedig akár négy órával is meghosszabbítja a használatot a gyári androidos akkumulátorkímélő módhoz képest. A mód segítségével kiválasztható, hogy pontosan hol történjen az energiatakarékosság, és már 20% töltöttség mellett is bekapcsolható – nem kell kivárni az Androidon alapértelmezett, néha már túl kockázatos 10%-ot. Ha pedig mégis elérkezett a töltés ideje, a 18 W-os gyorstöltéssel hamar ismét indulásra kész lehetsz.

Mostantól már a Nokia készülékeken is elérhető lesz a HD minőségű Netflix-streamelés.

Az alacsony fényviszonyok mellett is gyönyörű fotókat produkáló triplakamerákkal bárki professzionálisnak tűnő képeket készíthet: a G11-et 13 megapixeles, a G21-et pedig 50 megapixeles hátlapi kamerával látták el, közös azonban az előlapi kamerát is támogató MI.

A két új készülék teljesen megújult, vékonyabb és ergonomikusabb külsővel érkezik. A strapabíró polikarbonátból készült, új forma friss külsőt kölcsönöz a készülékeknek, ugyanakkor természetesen továbbra is a Nokia telefonoktól elvárható tartósság és északi kiválóság adja a design gerincét. A G11 „szénszürke” és „jég” színben, a G21 pedig „északi kék” színben lesz elérhető Magyarországon.

A legújabb Nokia fejhallgató vezetékes és vezeték nélküli változatban is elérhető lesz. Mindkettőt jó minőségű, 40 milliméteres driverekkel szereltek fel. A zökkenőmentes használatért a hands-free hívás és az okos hangasszisztens felel, a Nokia Wireless Headphonesban pedig a telefonokon már megtapasztalt lenyűgöző akkumulátor-élettartam is visszaköszön: a fejhallgató akár 62 órányi zavartalan, töltés nélküli működésre is képes.

A Nokia G11 március végétől lesz elérhető Magyarországon szénszürke és jég színben, 3/32 GB verzióban 59 990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

A Nokia G21 március végétől lesz elérhető Magyarországon északi kék színben, 4/64GB verzióban 69 990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

A Két új Nokia mobiltelefon érkezik bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Két új Nokia mobiltelefon érkezik

Vélemény, hozzászólás?