Lesz negyedik évad a Keresztanyuból

Lesz negyedik évad a Keresztanyuból olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Tavasszal kezdik forgatni az RTL Klub sorozata, a Keresztanyu negyedik évadát,…

A teljes cikk itt olvasható:
Lesz negyedik évad a Keresztanyuból

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Tavasszal kezdik forgatni az RTL Klub sorozata, a Keresztanyu negyedik évadát, ami az év második felében kerül majd képernyőre, illetve több másik szérián is dolgoznak – jelezte a SorozatWikinek adott interjúban Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója. A szakember beszélt a tavalyi eredményeikről, illetve arról is, hogy miért döntöttek úgy, hogy változtatnak a közönségarány közlésen.

„Tudjuk, hogy egyre többen használják a tévéjüket másra, mint az éppen sugárzott tévéműsor nézésére. Gondolok itt videójátékozásra, a mobiltelefon képernyőjének tükrözésére, mondjuk az RTL Most nézésére, és sok más egyéb dologra. Így például, ha azt látjuk, hogy egy adott évben 100 százalékból 12 százalékot érünk el, majd a következő évben csak 11 százalékot, de közben a 100 százalék már nem ugyanazt jelenti, mint az előző évben, mert egyre többen másra használják a tévét, akkor valójában ez azt jelenti, hogy nem szerepeltünk rosszabbul a lineáris csatornák nézettségi versenyében. Ez azt jelenti, hogy megváltozott az alapsokaság. Pontosan emiatt a probléma miatt álltunk át a lineáris share-re, ahol már a 100 százalék csak a tévécsatornák éppen adásban lévő műsorait nézőket jelenti. Így könnyebben tudunk előre tervezni és a későbbiekben, amikor már majd több éve ezt használjuk, hitelesebben lehet majd összehasonlítani a korábbi évek tartalmait” – nyilatkozta a SorozatWikinek Kolosi Péter.

Az RTL programigazgatója hozzátette azt is, hogy a hirdetői piac egyébként minden adattal tisztában van, ez a változtatás inkább egy kommunikációs kérdés, azt mutatja meg, hogy mit tartanak a nézettségi teljesítményük legfontosabb mérőszámának. Jelezte azt is, hogy az RTL Groupon belül, ők álltak át utoljára, úgyhogy ezzel csak egy nagyon racionális nemzetközi trendet követnek.

Kolosi Péter elárulta azt is, hogy már biztos, hogy érkezik majd az RTL Klubra a Keresztanyu 4. évada, amit tavasszal kezdenek forgatni és az év második felében kerül majd képernyőre. Idén visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen! is a csatornára, ennél a produkciónál fontos volt, hogy az eredeti műsorvezető-párossal, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival tudják készíteni, amire idén nyílt lehetőség. Azt egyelőre nem árulta el a programigazgató, hogy mi lesz a produkció helyszíne.

 

A további tervek kapcsán Kolosi Péter megemlítette, hogy jön az Apatigris 3. évada, illetve azt már korábban bejelentették, hogy a Mellékhatás is folytatódik. „Ezeken kívül nagyon sok új sorozaton dolgozunk, van, amelyik még a fejlesztés, az írás szakaszában van, de van olyan is, amelyik nyáron már forogni fog. De egyelőre nem szeretnék még erről sem többet elárulni” – nyilatkozta a SorozatWikinek a szakember.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

A Lesz negyedik évad a Keresztanyuból bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Lesz negyedik évad a Keresztanyuból

Vélemény, hozzászólás?