Új kommunikációs igazgatóval folytatja a Gránit Pólus

Új kommunikációs igazgatóval folytatja a Gránit Pólus olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Kovács Orsolya lett a Gránit Pólus Zrt. központi kommunikációs és marketingigazgatója,…

A teljes cikk itt olvasható:
Új kommunikációs igazgatóval folytatja a Gránit Pólus

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Kovács Orsolya lett a Gránit Pólus Zrt. központi kommunikációs és marketingigazgatója, ő felel a külső és belső kommunikációért és felügyeli az egyes projektek marketingtevékenységét. A szakember korábban a Gránit Pólus marketingmenedzsere, majd a Westend marketingigazgatója volt.

A magyar tulajdonú, ingatlanfejlesztő és -üzemeltető vállalatcsoport igazgatósága új vezetők kinevezéséről döntött. Megbízatásuk januártól lép életbe. Koncz Ernő, korábbi kommunikációért felelős igazgató a jövőben a Demján Sándor Alapítvány kommunikációs és marketingigazgatójaként folytatja munkáját.

Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettesi (COO) beosztásban, a Gránit Pólus csoport tulajdonában lévő vagyonelemek teljeskörű szervezeti és üzleti működtetéséért felel. Gyertyánfy Miklós több, mint 10 éve tagja a menedzsmentnek, korábban vagyonkezelési igazgatóként dolgozott. Feladatai ellátásában szorosan együttműködik Lehoczky Zoltán gazdasági vezérigazgató-helyettessel (CFO).

Dr. Gönczy András igazgatói minőségben vezeti a vállalatcsoport jogi osztályát. Elődje, dr. Sallay András az igazgatóság tagjaként látja el feladatait.

A Demján Sándor által alapított Gránit Pólus közel 30 éve meghatározó szereplője a hazai ingatlanpiacnak.

A Új kommunikációs igazgatóval folytatja a Gránit Pólus bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új kommunikációs igazgatóval folytatja a Gránit Pólus

Vélemény, hozzászólás?