Újabb díjakat nyert a Spektrum sorozata

Újabb díjakat nyert a Spektrum sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Golden Eagle Indie Filmfesztivál díja után két újabb elismerésben részesült…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb díjakat nyert a Spektrum sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Golden Eagle Indie Filmfesztivál díja után két újabb elismerésben részesült a Tiltott Zónák című saját gyártású sorozat, melyet 2021-ben mutatott be a Spektrum. Ezúttal a japán Golden Harvest Filmfesztiválon nyerte el a „Legjobb játékfilm”-nek járó díjat, míg a Svéd Filmfesztiválon ugyanebben a kategóriában döntőbe került az alkotás.

A Spektrum saját gyártású sorozatai évről évre elnyerik nem csak a közönség, de a szakma elismerését is. A korábbi évekből számtalan díjjal büszkélkedhet a Tabukról tabuk nélkül mindkét évada, a Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával is, a legújabb Tiltott Zónák pedig eddig három nemzetközi elismerésnek örülhet.

„Nagyon megtisztelő, hogy India után most Japánban és Svédországban is elismerésben részesült a Tiltott Zónák. Bízunk benne, hogy a jövőben egyre több országban látják majd a saját gyártású produkcióinkat!” – mondta el Málnay B. Levente, az AMC Networks International vezérigazgatója.

A japán Golden Harvest Filmfesztivált 2020-ban Tokióban hívták életre, amelyen a világ minden tájáról érkező alkotásokat értékelik. A fesztivál legjobb filmjeiből – melyeket filmkészítőkből álló független zsűri választ ki – bemutatót is terveznek a szervezők, így a Tiltott Zónák a nemzetközi piacon is bemutatkozhat.

A Svéd Filmfesztivál minden hónapban zsűrizi a szintén a világ minden tájáról beérkező filmeket, melyek közül aztán az adott év legjobb alkotásait választják ki.

A Tiltott Zónák producer-rendezője, Vikárius-Horváth Szilvia gyártócége a FreerunMedia, főszereplője pedig az ország egyik legnépszerűbb színésze, Thuróczy Szabolcs, aki ezúttal olyan helyekre juttatja el a nézőket, ahová csak nagyon keveseknek van bejárása, így például a Budapest Légiforgalmi Irányító Központba, egy földalatti víztározóba, vagy a Paksi Atomerőműbe.

A Újabb díjakat nyert a Spektrum sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb díjakat nyert a Spektrum sorozata

Vélemény, hozzászólás?