Tovább terjeszkedik a Visual Europe Group

Tovább terjeszkedik a Visual Europe Group olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Négy európai országban is terjeszkedik idén az egyik legnagyobb közép-európai rendezvénytechnikai…

A teljes cikk itt olvasható:
Tovább terjeszkedik a Visual Europe Group

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Négy európai országban is terjeszkedik idén az egyik legnagyobb közép-európai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group: a cseh, a lengyel, a spanyol és a szlovén piacon is elsősorban az üzleti turizmushoz kapcsolódó események, például konferenciák, kiállítások, találkozók rendezvénytechnikai partnereként kíván meghatározó szereplővé válni. Már zajlik a munkatársak toborzása.

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 13 országban valósított már meg projekteket, munkatársainak száma megközelíti a 200 főt.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában, illetve audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, valamint a Hungexpo vagy a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere.

„Ugyan a koronavírus-világjárvány egyik legnagyobb áldozata éppen a rendezvényipar volt, a Visual Europe Group stabil hátterének, innovatív szemléletének és egyedülálló szaktudásának köszönhetően megerősödve került ki a válságból. Ezért idén négy európai országban terjeszkedik cégünk: Csehországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovéniában is megjelenünk a piacon” – tájékoztat Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A cég elsősorban a MICE szektorban kíván meghatározó szereplővé válni ezekben az országokban. Ennek érdekében 2022-ben helyi irodát nyit Ljubljanában, Madridban, Prágában és Varsóban. A helyi kollégák toborzása is megkezdődött már, a recruiting@visualeurope.com lehet jelentkezni.

 

„A helyszíni jelenlét legnagyobb értéke az, hogy közvetlenebb kapcsolatban tudunk lenni ügyfeleinkkel. Eddig is voltak sikeres projektjeink ezekben az országokban, de egy helyi iroda megnyitásával még hatékonyabbá tehetjük az együtt gondolkodást, a közös munkát. Mindegy, hogy egy látványos show-t vagy egy konferenciát valósítunk meg technikai partnerként, ugyanazt a magas minőséget és szakértelmet szeretnénk nyújtani, ügyfeleink számára megbízhatóan és kiszámíthatóan” – fogalmaz Fazakas F. János nemzetközi értékesítési igazgató, a projekt globális stratégiai vezetője.

A Tovább terjeszkedik a Visual Europe Group bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Tovább terjeszkedik a Visual Europe Group

Vélemény, hozzászólás?