Csupa Kaland – Zalakaros, a családok élményfürdője

Csupa Kaland – Zalakaros, a családok élményfürdője olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Zalakaros, a csodás természeti kincset őrző kisváros, a maga bájával és…

A teljes cikk itt olvasható:
Csupa Kaland – Zalakaros, a családok élményfürdője

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Zalakaros, a csodás természeti kincset őrző kisváros, a maga bájával és vendégszeretetével, meseszép tájaival az élmények tárháza az év minden időszakában.

A Zalakarosi Fürdőbe az év bármely szakában érdemes ellátogatni, így nyáron is folytatódnak a vizes programok a zalai fürdővárosban. Gyógyvíz, wellness – itt mindent megtalálunk, amire a kikapcsolódáshoz szükségünk van! Varázslatos kezelések, mesebeli családi túrák, ez Zalakaros, a Nyugat-Balaton régió aprócska ékköve.

A Zalakarosi Fürdő a Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekbarát komplexuma, ahol az itt eltöltött idő biztosan a családi emlékkönyvek része lesz, és ahova biztosan vissza kell jönnünk. Hullámzó kristálytiszta vizű medencék, lélegzetelállító csúszdapark, gyermekek kacagásától hangos játszóház és vízi gyermekvilág – ez fogad bennünket, ahogy belépünk a Zalakarosi Fürdő élményvilágába.

Igen, élményvilág – telis-tele élményekkel. Itt minden rólunk és a családunkról szól. Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi att-rakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a nyári melegben a hűsítő permetet. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, kipróbálhatják a tekergő-kanyargó anakondacsúszdát.

A vidám színekben pompázó szivárványcsúszdán többen is lecsúszhatnak egyszerre. A vizes gyermekbirodalomban kalandos barlangok és járatok vannak elrejtve, ahol felfedezőútra indulhatnak a gyerkőcök.

Ha pedig a kánikulában hirtelen lezúdul egy nyári zápor, vagy éppen a hűvösebb napokon a strand vize nem a legtökéletesebb a fürdésre, a strandi gyermekvilág beltéri „testvére” fogadja a legkisebbeket közel ezer négyzetméteren, több mint száz élményelemmel.

A nagyobb gyerekek és az izgalmakat kereső felnőttek számára sincs hiány élményekből: az ország egyik legnagyobb csúszdaparkjával találják szembe magukat a zalakarosi élménystrandon. Többféle nehézségi fok, minden korosztálynak és bátorsági faktornak megfelelően. Csak rajtad áll, hogy mit próbálsz ki: mindössze egy dologtól függ, mennyire vagy merész.

Az Adrenalin Csúszdaparkban, aminek a neve is árulkodó, valóban megemelkedik az adrenalinszintünk: 20 méter indítómagasság, öt varázslatos pálya zárt és nyitott szakaszokkal, ahol váltakozó sebességgel száguldozhatunk. Összesen 400 méternyi csúszdaélmény, szabadeséssel, vadvízi kalandokkal, örvénnyel, fényeffektekkel, az élmény garantáltan a maximumon van.

A fürdő ikonikus, 2000 méter mélyről feltörő gyógyító vizében pedig mindezek után szinte kötelező megmártózni.

Ha pedig a sok vizes élmény után feltöltenénk az energiatartalékainkat, úgy a hamisítatlan hazai strandi finomságokat sem kell nélkülöznünk: fagyi, lángos, palacsinta, hekk – kihagyhatatlan elemei egy jó magyaros családi strandolásnak.

Alig akad olyan család az országban, aki ne kötődne valamilyen különleges élménnyel a fürdővároshoz: babák és tipegők, ovisok és iskolások, tinik és felnőttek, szülők és nagyszülők.

A Zalakarosi Fürdő a mi családi fürdőnk, generációkon át, több mint öt évtizede, az igazi wow élmény…

Tovább az eredeti cikkre: Csupa Kaland – Zalakaros, a családok élményfürdője

Vélemény, hozzászólás?