Több mint 200 milliónyi támogatásról döntött a Médiatanács

Több mint 200 milliónyi támogatásról döntött a Médiatanács olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Újabb támogatásokról döntött a Médiatanács, közösségi médiaszolgáltatók és helyi és körzeti…

A teljes cikk itt olvasható:
Több mint 200 milliónyi támogatásról döntött a Médiatanács

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Újabb támogatásokról döntött a Médiatanács, közösségi médiaszolgáltatók és helyi és körzeti televíziók is kapnak az összesen több mint 200 millió forintból. Az összeget műsorkészítésre fordíthatják.

Mintegy 73,6 millió forintot ítélt meg 13 pályázónak a Médiatanács a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat harmadik fordulójában. A televíziók közül sikeresen pályázott a Régió TV Esztergom, a Szentes Televízió, a Soltvadkerti TV, a vecsési WTV, a Mezőtúri Városi Televízió, a mórahalmi Móra-Net TV, a Kecel Városi Televízió, a KisDuna TV Dunaharaszti és a Kistelek Városi Televízió. A közösségi rádiók közül vissza nem térítendő forráshoz jut az érdi Sola Rádió, a kisvárdai Friss FM, a Halas Rádió és a fővárosi Klasszik Rádió 92.1.

Nyerteseket hirdetett a Médiatanács a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programjában a hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató idei pályázat első fordulójában. Huszonhat televíziós pályázat mintegy 140 millió forint támogatást kap erre a célra.

A Dunaföldvár TV, a Hajdúnánási Televízió, a KisDuna TV Dunaharaszti, a Csongrád TV, a Füzesabonyi Városi Televízió, a VTV Mór, a szerencsi Globo Televízió és az RTV Szekszárd közéleti magazinokat gyárthat az elnyert összegből.

Hírműsorokat készíthet a Kapos Televízió, a Halas TV, a Keszthelyi Televízió, a Szolnok TV, a Kiskőrös Televízió, a Zalaegerszegi Televízió, a Bajai Televízió, a Nyíregyházi Városi Televízió, a Salgótarjáni Városi Televízió és a tahitótfalui Danubia Televízió.

A békéscsabai 7.Tv, a Kapos Televízió, a Debrecen Televízió, a Bajai Televízió, a Kecskeméti Televízió, a pécsi Pannon Televízió, a nyíregyházi Kölcsey Televízió és a budapesti Hegyvidék Televízió kulturális magazinműsorok készítésére pályázott sikerrel.

A Több mint 200 milliónyi támogatásról döntött a Médiatanács bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Több mint 200 milliónyi támogatásról döntött a Médiatanács

Vélemény, hozzászólás?