Szépítő álmokat!

Szépítő álmokat! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Eljött az idő, hogy tetőtől talpig a relaxációnak szenteld magad! 2022.…

A teljes cikk itt olvasható:
Szépítő álmokat!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Eljött az idő, hogy tetőtől talpig a relaxációnak szenteld magad!

2022. március 18. – Az Alvás világnapja

Burkolózz nyugtató levendulamámorba, merülj el a színpompás habokban és kényeztesd bőröd a legtáplálóbb formulákkal! Meglátod, egy relaxáló szépségápolási rutin csodákra képes egy eseménydús nap után.

Ugorj be üzleteink egyikébe, sőt Budapesten belül akár házhoz is rendelhetsz a WOLT applikáció segítségével!

Lush üzletek rendelési időszaka:
Lush Fashion Street
H – Szo 10:00-19:30
V 11:00 – 17:30
Lush Allee
H – Szo 10:00 – 20:30
V 10:00 – 18:30
Lush Westend
H – Szo 10:00 – 20:30
V 10:00 – 18:30
Lush Árkád
H – Szo 10:00 – 20:30
V 10:00 – 18:30
Lush webshop
H-P 9:00 – 15:30 (kizárólag hétköznap)

A megadott időszakokban tudod leadni rendelésedet, ezeken kívül “zárva” találod az üzleteket a WOLT felületén.

Töltődj fel ezekkel az arcápolókkal!

Beauty Sleep
Arc- és testpakolás
5290 Ft / 125g

Ez a mennyeien hidratáló és fényűző arcmaszk a legértékesebb arckrémünket tartalmazza. Engedj egy forró fürdőt, tegyél fel valami megnyugtató zenét, és vidd fel a tiszta bőrödre ezt a csodás arcpakolást. Ha megvagy, csak dőlj hátra és lazíts. Lélegezd be a neroli illatát, és hagyd, hogy az orvosi macskagyökér és a citromverbéna dolgozni kezdjen. Amikor már kellőképpen ellazultál és készen állsz a lefekvésre, öblítsd le meleg vízzel.

Angels on Bare Skin
Arctisztító

3490 Ft / 100g

Gyengéden tisztító bestsellerünk, mely nyugtató hatású rózsa- és levendulaolajjal, valamint finoman radírozó mandulaőrleménnyel varázsolja ragyogóvá a bőröd. Csípj le belőle egy kicsit, adj hozzá egy kis vizet és dolgozd össze a tenyeredben. Ha elégedett vagy a textúrával, masszírozd az arcodra és a testedre, mielőtt gyengédben leöblítenéd.

Kapcsolódj ki a fürdőkádban!

Deep Sleep
Fürdőbomba
2290 Ft / db

Egyszerűen nem tudsz kikapcsolni?

Engedj egy fürdőt, és add hozzá a levendula, a kamilla és a neroli biológiailag lebomló muszlinkendőbe csomagolt, hipnotikus keverékét.

Worry Monster
Habfürdő

2390 Ft / db

Gondtalan levendula és édeskömény

Súgd meg ennek a kis szörnynek, hogy mi aggaszd, majd morzsold el a csap alatt, és figyeld, ahogy a nehézségek is semmivé foszlanak.

Lazíts a zuhany alatt!

Twilight
Tusfürdőzselé
2190 Ft / 100g 

Relaxálj és élvezd az alkonyat szemet gyönyörködtető árnyalatait. A teljes ellazuláshoz csak siklasd végig a bőrödön ezt az alvásra hangoló, levendulás-tonkás zselét.

Sleepy
Zuhanybomba
1190 Ft / db

A nyugodt alvás nem csak a tested, de az elméd is felpezsdíti. Óvatosan tartsd a zuhany alá ezt a cuki felhőcskét, és hagyd felpezsegni. Lélegezd be mélyen az illóolajok aromáját és kend be magad tetőtől talpig az illatos habbal.

Szép álmokat!

Therapy
Masszázstömb

3290 Ft / db

Keltsd új életre és nyugtasd meg tested-lelked ezzel a 100%-ig bio, szilárd masszázsolajjal. A vajak és olajok keverékét direkt úgy terveztük, hogy testhőre olvadjanak. Egyszerűen vedd a kezedbe a tömböt, hogy kicsit megolvaszd, majd simítsd végig a bőrödön (vagy valaki másén…).

Dream Cream
Testápoló
6390 Ft / 240g

Borítsd be a tested hűsítő levendulamezőkkel és rózsakivonattal. Ringasd álomba a bőröd. Tetőtől talpig pihekönnyűnek érezheted magad. A Dream Cream most mesterséges tartósítószerektől mentes, öntartósító változatban is kapható. Ez a változat felvitelkor egy kicsit krémesebb érzetű, de a hatása ugyanaz.

Twilight
Levendulás permet testre és párnára 
8000 Ft / 200ml

A levendula és a tonka harmonikus keveréke megnyugtatja az érzékeket, míg az ylang ylang csábítóan virágos aromát varázsol. Fújd be vele az egész tested, kihagyva a hónalj területét, vagy fújd a ruhádra, a párnádra vagy az ágyneműdre.

Ajándékozz pihenést!

Relax
Ajándékcsomag

9 690 Ft

Megnyugtató és kényeztető kvartett az elméd és a tested lecsitításához. Csak élvezd az ellazító élményt!

Relax More
Ajándékcsomag
24 990 Ft

Ez a kézzel készült ajándékcsomag maga az ellazulás. Tökéletes bárkinek, aki stresszes, benne bestseller Sleepy-illatú termékeink válogatásával.

Tovább az eredeti cikkre: Szépítő álmokat!

Vélemény, hozzászólás?