Padel By Night – éjszakai sikerek

Padel By Night – éjszakai sikerek olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Először rendezték meg a Padel by Night sporteseményt a Premier Padel…

A teljes cikk itt olvasható:
Padel By Night – éjszakai sikerek

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Először rendezték meg a Padel by Night sporteseményt a Premier Padel Parkban Budapesten, a Feneketlen tónál a múlt hétvégén. Az éjszakai eseményre közel 100-an érkeztek, ahol ezúttal verseny helyett jó hangulatú rendezvényen játszhattak, falatozhattak és ismerkedhettek egymással a résztvevők.

A Padel egyre népszerűbb Magyarországon. Négy éve indult, és ma már 2-3 ezren játszanak, 1500-an rendszeresen. A Magyar Padel Szövetségnél már több mint 560-an regisztráltak mint versenyzők, közülük a hazai rangsoron több mint 300-an vannak.

 

 

A tenisz és a squash elemeit ötvöző padel világszinten is az egyik legdinamikusabban fejlődő sportág. Jelenleg tizenötmillióan játsszák ötven országban.

A hazai tervek ennek megfelelően nagyratörőek: a szövetség célja, hogy 2028-ra 15 000 játékos és 250 pálya legyen Magyarországon, addigra 2500-ra emelkedjen az igazolt versenyzők száma, és tiz játékos vegyen részt a World Padel Touron.

 

A fotón Varga Yvette edző, Hole Sady, kereskedelmi igazgató, ötszörös magyar bajnok és Kerekes Péter a Magyar Padel Szövetség elnöke látható, aki születésnapját is ünnepelte az eseményen.

 

 

 

A Padel By Night – éjszakai sikerek bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Padel By Night – éjszakai sikerek

Vélemény, hozzászólás?