Új projektben a Bolt korábbi vezetői

Új projektben a Bolt korábbi vezetői olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Roman Sysel és Jakub Dvořak az Adam platformon keresztül tervezik digitalizálni…

A teljes cikk itt olvasható:
Új projektben a Bolt korábbi vezetői

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Roman Sysel és Jakub Dvořak az Adam platformon keresztül tervezik digitalizálni a festők mesterségét Magyarországon.

Roman Sysel és Jakub Dvořak ott volt, amikor elindult az észt alapítású startup, a Bolt. Együtt járultak hozzá a Bolt gyors növekedéséhez nemcsak Magyarországon, hanem az egész közép-kelet-európai régióban is.

A Bolt sikere arra ösztönözte őket, hogy saját ötlettel álljanak elő, és a személyszállítás után korszerűsítsék a szobafestést. Létrehozták az Adam platformot, amely az ügyfeleket tapasztalt festőkkel köti össze egy átlátható, előre meghatározott áron. A hosszas várakozást és a bonyolult árlistákat egy egyszerű, átlátható online kalkulátor váltja fel, amely azonnal megjeleníti a megrendelőnek a munka becsült árát és egy kattintással leadhatja a munkára való igényét. Ezt követően az Adam összeköti a megrendelőt egy festővel, aki a kívánt időpontban és helyszínen elérhető lesz. A platform már sikeresen működik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is.

“A szobafestés jövőjét építjük. Magyarország a kezdetektől fogva a látókörünkben volt, és örülünk, hogy szolgáltatásunkat a szomszédos országokban is kínálhatjuk. Magyarországon is azt látjuk, hogy a piac rosszul működik. A festőknek nincs jó híre, sokat kell rájuk várni, magasak az áraik és nehéz eligazodni rajtuk. Ugyanez volt a helyzet azokban az országokban is, ahol már jelen vagyunk, ezért folyamatosan fejlesztéseket teszünk annak érdekében, hogy nagy sikereket ünnepelhessünk a megrendelők és a festők körében. Hiszünk abban, hogy Magyarországon is sikeresek leszünk” – kommentálja a bevezetést Jakub Dvořák társalapító.

Magyarországon a cég Budapesten indul, és a www.adamfestes.hu domainen lehet érdeklődni a szolgáltatásról. Az indulást egy kísérleti időszak előzte meg, melynek során a platform több száz sikeres megrendelést dolgoztunk fel.

„Jól haladunk. Minden héten rekordszámú megkeresés érkezik hozzánk. Hiszünk abban, hogy sikeres üzleti modellt találtunk, amelyet tovább szeretnénk skálázni. Nem akarunk megállni Magyarországon, hanem már keressük, hol tudnánk tovább terjeszkedni termékünkkel” – utal a további tervekre a másik társalapító, Roman Sysel.

A Új projektben a Bolt korábbi vezetői bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új projektben a Bolt korábbi vezetői

Vélemény, hozzászólás?