fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Megszületett Boldog Salkaházi Sára a Szociális Testvérek Társasága nővére. (123 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Megszületett Boldog Salkaházi Sára a Szociális Testvérek Társasága nővére. (123 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

Eredeti nevén: Schalkház Sára A Szociális Testvérek Társasága nővére, közel száz…

A teljes cikk itt olvasható:
Megszületett Boldog Salkaházi Sára a Szociális Testvérek Társasága nővére. (123 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: Eredeti nevén: Schalkház Sára A Szociális Testvérek Társasága nővére, közel száz magyarországi zsidó megmentője a nyilas uralom idején, vértanú. Boldoggá avatási eljárását a Szociális Testvérek Társasága 1996 végén kezdeményezte, lefolytatását a Szentszék 1997 januárjában engedélyezte. Boldoggá avatási dekrétumát XVI. Benedek pápa 2006. április 28-án írta alá, ünnepélyes kihirdetésére pedig 2006. szeptember 17-én került sor a budapesti Szent István-bazilika előtti téren.

Tovább az eredeti cikkre: Megszületett Boldog Salkaházi Sára a Szociális Testvérek Társasága nővére. (123 éve)

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?