Így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám

Így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Míg a mestercukrászt egy cseppet sem zavarja, hogy hamarosan itt a…

A teljes cikk itt olvasható:
Így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Míg a mestercukrászt egy cseppet sem zavarja, hogy hamarosan itt a strandidő és vele a fürdőruha szezon, Liptai Claudiának nem éppen ez az időszak a kedvence.

Hamarosan beköszönt a nyár és vele együtt a strandidő is, így sokan már gőzerővel készülnek erre az időszakra. Éppen ezért ezt a témát is alaposan körbejárta Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik közül az előbbi nem kifejezetten rajong ezért a periódusért. „Ilyenkor már minden tele van azzal, hogy ki, milyen lelkesen készül a beach body-ra. Kicsit zavar, mikor azt látom, hogy mindenki előrébb tart ebben, mint én… de ez évek óta így van” – mondta viccelődve Liptai Claudia, akinek minden évben kell egy kis idő, mire megszokja a fürdőruha szezont. „Minden évben elutazunk Görögországba egy nagy, közös, családi-baráti nyaralásra. Ott is mindig az van, hogy az első alkalommal, amikor fürdőruhába bújok furán érzem magam. Olyan idegen az egész, előtte hónapokig hosszú ruhába voltunk bugyolálva, a jóidőben pedig bikiniben lehet rohangálni.

Kell egy kis idő, mire ezt megszokom, de a második naptól általában ez már nem okoz gondot” – árulta el a műsorvezető, akinek férje sosem tapasztalt hasonló nehézségeket, ha strandolásról van szó. „Sose éreztem, hogy problémát jelentene az, hogy fürdőnadrágra kell vetkőzni. Engem ez nem zavart. Az viszont igen – legyen az évnek bármilyen szakában – amikor azt érzem, hogy felszaladt kicsi és szinte feszül a bőröm. Olyankor igyekszem visszavenni és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Ezt elkerülendő most is jobban figyelek arra, hogy mikor, mit eszem és amennyire az időm engedi úszással, futással teszek az egészségemért” – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/0ocqJ30R2y9wawiRyIvHxF linken érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: Így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám

Vélemény, hozzászólás?