Még egy hónapig lehet nevezni az idei Hégető-díjra

Még egy hónapig lehet nevezni az idei Hégető-díjra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Hégető Honorka Alapítvány 2022-ben elsősorban azokat az alkotásokat várja, amelyek…

A teljes cikk itt olvasható:
Még egy hónapig lehet nevezni az idei Hégető-díjra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Hégető Honorka Alapítvány 2022-ben elsősorban azokat az alkotásokat várja, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatják be a háború különböző arcait, az arra adott emberi reakciót, a sokaknak mostanáig megkérdőjelezhetetlen szabadságot. A díj továbbra is teret ad a háborútól független társadalmi problémákat, illetve az ezekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat, sikeres történeteket bemutató alkotásoknak.

A díjra 2021. június 1. – 2022. július 31. között publikált, online vagy televízióban bemutatott alkotással (mozgókép vagy egyedi- és sorozatfotó – maximum 10 kép) lehet pályázni, 2022. augusztus 21-ig.

A pályázatokat idén is a Mészáros Antónia, Horvát János és Weyer Balázs újságírókból álló zsűri értékeli. A fénykép formájában beérkezett pályaműveket Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas fotográfus bírálja el.

A Yettel hosszú évek óta támogatója a Hégető Honorka Alapítványnak, így a Hégető Honorka-díj intézményének, és ahogy a korábbi években, úgy idén is különdíjat ajánl fel egy alkotásnak. A mobilszolgáltató mellett a díj támogatója az RTL Magyarország és a Hégető-család.

A Még egy hónapig lehet nevezni az idei Hégető-díjra bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Még egy hónapig lehet nevezni az idei Hégető-díjra

Vélemény, hozzászólás?