A Maldív-szigetekre és Kuvaitba is repül mostantól a Wizz Air

A Maldív-szigetekre és Kuvaitba is repül mostantól a Wizz Air olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek nemzeti ultradiszkont…

A teljes cikk itt olvasható:
A Maldív-szigetekre és Kuvaitba is repül mostantól a Wizz Air

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek nemzeti ultradiszkont légitársasága két új, Abu-Dzabiból indulóútvonalat jelentette be. Mostantól az utazni vágyók számára elérhető a Maldív-szigetek idilli paradicsoma, valamint Kuvait, a légitársaság ötödik legfontosabb célállomása az Perzsa-öböl térségében.

A Wizz Air októbertől heti négy alkalommal indít járatot Abu-Dzabi és a Maldív-szigetek fő nemzetközi repülőtere, Malé között. Az Indiai-óceánon található szigetvilág páratlan nyaralási célpont, amely fehér homokos strandokkal, látványos naplementékkel és vadon élő állatokkal teli, színes zátonyokkal büszkélkedhet. Az egész évben trópusi időjárás, valamint a festői paradicsomi tájak valódi kikapcsolódást nyújtanak, távol a mindennapi élettől.

A Perzsa-öböl északnyugati részén fekvő Kuvaitba naponta indulnak majd járatok Abu-Dzabiból, így az utazók találkozhatnak az eredeti arab hagyományokkal és megismerhetik a város egyedülálló történelmét. Kuvaitvárosban találhatók az ország kiemelkedő turisztikai látványosságai, mint például a Sheikh Jaber Al-Ahmad Kulturális Központ, a Kuvait Nagymecset és a Sheikh Abdullah Al Salem Kulturális Központ. A város emellett ismert a Souq Al Mubarakiya-ról, az ország egyik legrégebbi piacáról, amely egzotikus élményt nyújt az érzékek számára.

 

Az új útvonalakkal együtt a Wizz Air Abu Dhabi összesen 34 célállomásra repül Abu-Dzabi öt órás repülési időn belüli körzetében. Az év folyamán érkező ötödik repülőgép flottába állítása azt is jelenti, hogy a Kuvaitba és a Maldív-szigetekre közlekedő járatokat a légitársaság a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkező, vadonatúj Airbus A321neo repülőgéppel üzemelteti majd.

Tovább az eredeti cikkre: A Maldív-szigetekre és Kuvaitba is repül mostantól a Wizz Air

Vélemény, hozzászólás?