LUSH: Aludd még szebbre magad!

LUSH: Aludd még szebbre magad! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

 Íme a pihentető alvás elengedhetetlen kellékei! Tudtad, hogy pontosan egy hónap múlva,…

A teljes cikk itt olvasható:
LUSH: Aludd még szebbre magad!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

 Íme a pihentető alvás elengedhetetlen kellékei!

Tudtad, hogy pontosan egy hónap múlva, azaz március 18-án lesz az alvás világnapja? Eljött hát az idő, hogy tetőtől talpig a relaxációnak szenteljük magunkat, hiszen anélkül nehezen tudunk nyugodtan aludni, nem igaz?

És bár tudjuk, hogy sokszor mondani könnyebb, mint megvalósítani, de hidd el, egy relaxáló szépségápolási rutin csodákra képes egy eseménydús nap után.

Töltődj fel ezekkel az arcápolókkal!

Beauty Sleep
Arc- és testpakolás
5290 Ft / 125g

Ez a mennyeien hidratáló és fényűző arcmaszk a legértékesebb arckrémünket tartalmazza. Engedj egy forró fürdőt, tegyél fel valami megnyugtató zenét, és vidd fel a tiszta bőrödre ezt a csodás arcpakolást. Ha megvagy, csak dőlj hátra és lazíts. Lélegezd be a neroli illatát, és hagyd, hogy az orvosi macskagyökér és a citromverbéna dolgozni kezdjen. Amikor már kellőképpen ellazultál és készen állsz a lefekvésre, öblítsd le meleg vízzel.

Angles on Bare Skin
Arctisztító

3490 Ft / 100g

Gyengéden tisztító bestsellerünk, mely nyugtató hatású rózsa- és levendulaolajjal, valamint finoman radírozó mandulaőrleménnyel varázsolja ragyogóvá a bőröd. Csípj le belőle egy kicsit, adj hozzá egy kis vizet és dolgozd össze a tenyeredben. Ha elégedett vagy a textúrával, masszírozd az arcodra és a testedre, mielőtt gyengédben leöblítenéd.

Kapcsolódj ki a fürdőkádban!

Deep Sleep
Fürdőbomba
2290 Ft / db

Egyszerűen nem tudsz kikapcsolni?

Engedj egy fürdőt, és add hozzá a levendula, a kamilla és a neroli biológiailag lebomló muszlinkendőbe csomagolt, hipnotikus keverékét.

Worry Monster
Habfürdő

2390 Ft / db

Gondtalan levendula és édeskömény

Súgd meg ennek a kis szörnynek, hogy mi aggaszd, majd morzsold el a csap alatt, és figyeld, ahogy a nehézségek is semmivé foszlanak.

Lazíts a zuhany alatt!

Twilight
Tusfürdőzselé
2190 Ft / 100g 

Relaxálj és élvezd az alkonyat szemet gyönyörködtető árnyalatait. A teljes ellazuláshoz csak siklasd végig a bőrödön ezt az alvásra hangoló, levendulás-tonkás zselét.

Sleepy
Zuhanybomba
1190 Ft / db

A nyugodt alvás nem csak a tested, de az elméd is felpezsdíti. Óvatosan tartsd a zuhany alá ezt a cuki felhőcskét, és hagyd felpezsegni. Lélegezd be mélyen az illóolajok aromáját és kend be magad tetőtől talpig az illatos habbal.

Szép álmokat!

Therapy
Masszázstömb

3290 Ft / db

Keltsd új életre és nyugtasd meg tested-lelked ezzel a 100%-ig bio, szilárd masszázsolajjal. A vajak és olajok keverékét direkt úgy terveztük, hogy testhőre olvadjanak. Egyszerűen vedd a kezedbe a tömböt, hogy kicsit megolvaszd, majd simítsd végig a bőrödön (vagy valaki másén…).

Dream Cream
Testápoló
6390 Ft / 240g

Borítsd be a tested hűsítő levendulamezőkkel és rózsakivonattal. Ringasd álomba a bőröd. Tetőtől talpig pihekönnyűnek érezheted magad. A Dream Cream most mesterséges tartósítószerektől mentes, öntartósító változatban is kapható. Ez a változat felvitelkor egy kicsit krémesebb érzetű, de a hatása ugyanaz.

Twilight
Levendulás permet testre és párnára 
8000 Ft / 200ml

A levendula és a tonka harmonikus keveréke megnyugtatja az érzékeket, míg az ylang ylang csábítóan virágos aromát varázsol. Fújd be vele az egész tested, kihagyva a hónalj területét, vagy fújd a ruhádra, a párnádra vagy az ágyneműdre.

Tovább az eredeti cikkre: LUSH: Aludd még szebbre magad!

Vélemény, hozzászólás?