Elrajtolt a History Play

Elrajtolt a History Play olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Újabb streaming szolgáltatással bővült a hazai kínálat, február 1-én itthon is…

A teljes cikk itt olvasható:
Elrajtolt a History Play

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Újabb streaming szolgáltatással bővült a hazai kínálat, február 1-én itthon is elrajtolt a HISTORY Play. A HISTORY Channel anyavállalata, az A+E Networks a magyar piac egyik vezető streaming platformjával, az RTL Most+-szal együttműködve teszi elérhetővé video-on-demand kínálatát.

A közép-kelet-európai régióban először Magyarországon debütál a szolgáltatás. A HISTORY Play jelenleg az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Svédországban és Hollandiában érhető el különböző partnerek, például az Amazon Prime és az Apple TV+ szolgáltatásain keresztül. Svédországban a Telia távközlési vállalaton keresztül érhető el a HISTORY Play.

A HISTORY Play műsorkínálatában olyan népszerű sorozatok lesznek elérhetők már az indulástól kezdve, mint az Oak Island átka, a Tűzben edzett, az Ősi idegenek vagy az Elképesztő rejtélyek. Az RTL Most+ előfizetői számára februárban a HISTORY Channel könyvtárának több mint 300 epizódnyi szórakoztató ismeretterjesztő műsora, dokudrámája és prémium dokumentumfilmje válik megtekinthetővé.

A Nielsen nézettségi felmérése szerint a HISTORY Channel az elmúlt két évben a vezető ismeretterjesztő csatornává vált Magyarországon, csak 2021-ben 4 millió nézőt ért el.

A Elrajtolt a History Play bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Elrajtolt a History Play

Vélemény, hozzászólás?