Elhalasztották Jellinek Tina műtétjét

Elhalasztották Jellinek Tina műtétjét olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Bár az eredeti terv szerint Jellinek Tina gyomorműtétjére előbb került volna…

A teljes cikk itt olvasható:
Elhalasztották Jellinek Tina műtétjét

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Bár az eredeti terv szerint Jellinek Tina gyomorműtétjére előbb került volna sor, mint Emilio beavatkozására, ám mivel a családapa műtétje többórásnak ígérkezett, őt vették előrébb.

Hatalmas lépésre szánta el magát Tina és Emilio, akik úgy döntöttek, idén végleg leszámolnak a túlsúllyal. A házasok ezért Törökországba utaztak, hogy gyomorműtét segítségével még nagyobb legyen az esélyük a kilókkal szembeni harcra. A terv szerint Tina műtétjére került volna sor először, ám mivel Emilio beavatkozása összetettebbnek ígérkezett, a családapát tolták be előbb a műtőbe.

„Úgy készültem, hogy én nyitom a sort, de mivel Emilnek a 15 évvel ezelőtti gyomorgyűrűjét is el kell távolítani és nem lehet tudni, hogy milyen állapotban van pontosan, ezért őt veszik előre a sorban. Az ő műtétje nagyon sok energiát kiveheti az orvosból, ezért az ő beavatkozásával zárják a napot. Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult.

Miatta jobban izgulok, mint saját magamért” – mondta a Drága családomban Tina, aki mindvégig férje mellett volt a kórházban. „Tudtam, hogy minden rendben lesz, de amikor betolták őt a műtőbe párás lett a tekintetem. Azt láttam rajta, hogy nem fél, de szeretne már túllenni ezen az egészen. Mindannyian imádkozunk, hogy ez rendben megtörténjen” – árulta el Tina a Sláger TV műsorában, amelyben a házasok műtéti beavatkozását is nyomon követhetik a nézők.

Tovább az eredeti cikkre: Elhalasztották Jellinek Tina műtétjét

Vélemény, hozzászólás?