Díjazták a japán designt, meg a Honda formatervezőit

Díjazták a japán designt, meg a Honda formatervezőit olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Hatalmas sikert könyvelhetett el a vadonatúj Honda HR-V e:HEV kompakt szabadidő-autó:…

A teljes cikk itt olvasható:
Díjazták a japán designt, meg a Honda formatervezőit

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Hatalmas sikert könyvelhetett el a vadonatúj Honda HR-V e:HEV kompakt szabadidő-autó: Product Design 2022 díjjal ismerte el a Red Dot Award döntőbizottsága. A győztes kimagasló tervezési színvonalával és innovatív konstrukciójával hódította el a kitüntetést.

A HR-V esetében a kortárs, zavaró elemektől mentes, elegáns stílus nyűgözte le a zsűrit – ez az irányzat, illetve formanyelv már az elmúlt években is számos rangos díjat hozott a nagy múltú japán vállalatnak. Tavaly például a Jazz e:HEV és a Jazz Crosstar e:HEV diadalmaskodott a Red Dot Product Design kategóriában.

A Red Dot díj az egyik legrangosabb nemzetközi elismerés, amit kiváló terméktervezésért ítélnek oda. A nemzetközi zsűri 50 szakembert tömörít, akik tesztelik és értékelik a benevezett tárgyakat, majd összegzik, illetve megvitatják tapasztalataikat a tervezésre és az innovációra vonatkozóan. Az elbírálás módját minden évben átgondolják, és a legújabb technikai, társadalmi, gazdasági, valamint környezetvédelmi viszonyokhoz igazítják.

Tovább az eredeti cikkre: Díjazták a japán designt, meg a Honda formatervezőit

Vélemény, hozzászólás?