Allstars buli a háború civil károsultjainak megsegítésére

Allstars buli a háború civil károsultjainak megsegítésére olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

április 20-án segélykoncertet szervez a Budapest Park A szezonját hivatalosan április…

A teljes cikk itt olvasható:
Allstars buli a háború civil károsultjainak megsegítésére

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • április 20-án segélykoncertet szervez a Budapest Park

A szezonját hivatalosan április 21-én indító Budapest Park a világ megrendítő eseményeit követve úgy döntött, rendhagyó módon egy -1. nappal toldja meg a 2022-es évadot. Április 20-án ugyanis nagyszabású, számos ismert zenészt felvonultató segélykoncerttel készülnek, amelynek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánlják fel.

Ráadásul nem mindennapi élményben lesz annak része, aki jegyet vált a gigantikus segélykoncertre. Amellett, hogy jegyárával teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF Magyarország munkáját támogatja, egy igazi A-listás előadókat felvonultató, össznépi örömzenélés részese lehet. A különleges este ugyanis öt különböző zenei stíluson kalauzolja végig a nézőket a Delov Jávor vezette, több mint egy évtizede működő improvizációs közösség, a Random Trip. A Csak boldog című dalával tavaly a slágerlistákra is visszaköltözött csapat minden évben vadonatúj, grandiózus koncepcióval érkezik a Budapest Park nagyszínpadára, és ez most sincs másképp: a háború civil károsultjait támogató koncerten huszonhat zenész muzsikál nekünk három órán keresztül, a már ikonná vált előadóktól  (Dés László, Sena, Saiid) a Random bulik legforróbb nevein (Schoblocher Barbara, Vitáris Iván, Szebényi Dani) át azokig a fiatalokig, akik nevét még csak most tanulja a szélesebb közönség, de már komoly dolgokat tettek le az asztalra (Analog Balaton, 6363, Saya Noé). A koronát pedig két külföldi, a közönség számára jól ismert “Random-családtag”,  az osztrák Lylit (ex-Parov Stelar) és az amerikai Big John Whitfield teszik fel az estére. 

A maratoni örömzenélés már – a Random Trip és a 7s új, közös projektjével – a Vibe Changers ‘Special’ bemelegítő szettjével indul, majd folytatódik az öt Random szettel: a rock, a hip-hop, az elektro, a soul és a nu jazz stílusok zenei világával, hogy végül egy, a Parkban már megszokott össznépi, stílus-szintetizáló fináléval vigyék a hangulatot és a katarzist a csillagos égig, a Park szezon előtti koncertjének méltó befejezéseként.  

Április 20-án tehát a Budapest Park és a Random Trip sztár-brigádja stílusokon és korosztályokon átívelő zenei kavalkádot ígér, mindezt pedig egy jó ügy érdekében teszik. Az adományjegy teljes bevétele ugyanis a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF Magyarország fáradhatatlan munkáját támogatja. A vendégek lehetőségeikhez mérten három különböző értékű küzdőteres, továbbá teraszi adományjegyet is válthatnak itt. Azok a vendégek, akik a koncerten nem tudnak részt venni, de szeretnének a négy szervezet munkájához hozzájárulni, a budapestpark.hu weboldalon néhány kattintással 999 Ft-os támogatással tudnak segíteni.

Részletek: https://www.budapestpark.hu/pages/adomany

Teljes line-up:

– Dés László – szaxofon

– Sena (Irie Maffia) – ének

– Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) – ének

– Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) – ének

– Lylit (ex-Parov Stelar) – ének

– Big John Whitfield – ének

– Saiid – rap

– Szendrői Csaba (Elefánt) – ének

– Eckü (Hősök) – rap

– 6363 – rap

– Péterffy Lili – ének

– Analog Balaton

– Saya Noé – ének

– MC Kemon (Irie Maffia) – rap

– Krsa (PASO) – ének

– Pulius Tibor (Supernem) – gitár

– Szebényi Dani – billentyű

– Cséry Zoltán – billentyű

– Bata István (Veni, Kéknyúl) – basszusgitár

– Heilig Tomi (Punnany Massif) – basszusgitár

– Zahár Fanni (Soulclap) – fuvola

– Gábor Andor (Aranyakkord) – perka, ütőhangszerek

– Nagy Kristóf (7S) – gitár, basszus, loop, beatbox

– DJ Q-Cee – lemezjátszó, beatbox

– Delov Jávor – dob

Tovább az eredeti cikkre: Allstars buli a háború civil károsultjainak megsegítésére

Vélemény, hozzászólás?