A FOREO-s kütyüket másra is használhatod!

A FOREO-s kütyüket másra is használhatod! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Gondoltad volna?!   Hallottál már a FOREO forradalmi termékeiről? Persze, hogy igen!…

A teljes cikk itt olvasható:
A FOREO-s kütyüket másra is használhatod!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Gondoltad volna?!  

Hallottál már a FOREO forradalmi termékeiről? Persze, hogy igen! De vajon tudtad, hogy ezek a készülékek nemcsak az arcápolás terén hoznak áttörést? Itt jön képbe a LUNA, az UFO és a BEAR, amelyek nem csak sima arcápolási eszközök, hiszen egy kis kreativitással más területeken is bevetheted őket. Legyen szó reggeli arcápolásról, nyakmasszázsról vagy éppen a sminkecseteid tisztításáról, egy FOREO mindig ott lesz, hogy segítsen.

Ezek a kis kütyük nemcsak a bőröd egészségéért és szépségéért dolgoznak, de egy sor olyan helyen is segíthetnek, amelyekre talán még nem is gondoltál: 

Fejfájásra

Amikor migrénes fejfájás gyötör, ne csak a fájdalomcsillapítókra támaszkodj! Vesd be a FOREO BEAR-t: a mikroáramos készülékkel végezz gyengéd masszázst a homlokodon és a halántékodon; ne felejts el előtte egy vezetőközeget, például egy vízbázisú szérumot használni! A mikroáram és a T-Sonic™ pulzáció alap esetben ellazítja az arc és a nyak feszülő izmait, így nem csoda, hogy fejfájás esetén is bevethető, hiszen sokszor pont a görcsök okozzák a fejfájást, amit hatékonyan oldhatsz a segítségével.  

Az UFO komplex arckezelő eszköz teljes spektrumú LED-fényterápiát nyújt, ezzel növeli a kollagéntermelést. A LED-fények azonban külön is bevethetők: a vörös LED-fénye szintén segít enyhíteni a fejfájás kellemetlen tüneteit. Mivel termoterápiát is kínál, így a kezelés közben kellemesen átmelengeti a fej- és arcizmokat, így enyhíti a feszülést és a görcsöt ezeken a területeken. 

Megfázásra és allergiára

Ha megfázás vagy allergia kínoz, az UFO segíthet az orrdugulás enyhítésében is. Egyszerűen helyezz rózsavízzel átitatott vattakorongot a készülékre, és csúsztasd végig az arc minden pontján, többször is, külön figyelmet szentelve az orrnak és az orcáknak. Azonnal érezni fogod, hogy könnyebben veszed a levegőt és a szinuszaid is kellemesen kitisztulnak. Ugyanígy, az allergiás napokon is számíthatsz rá, könnyebbé teszi a lélegzést és enyhíti a kínzó tüneteket. 

Puffadtságra

Néha mindenkinek becsúszik egy-egy ferde este, aminek aztán a következő reggel isszuk meg a levét. Az UFO ebben a helyzetben is extra segítséget nyújthat, hiszen hatékony fegyver lehet a másnapos puffadtság ellen. Viszlát, árulkodó szem alatti táskák! Ha pedig ezután még a BEAR-t is beveted, a mikroáram még mélyebbre tudja juttatni az UFO maszkból az arcodon maradt hatóanyagokat.

Fogfehérítésre

Talán ez a legmeglepőbb trükk, de ha bekapcsolod az UFO készülék kék LED-fényét, a városi legenda szerint azzal bizony még a fogaidat is tudod fehéríteni. Ez a trükk talán nem fogja kiváltani a fogorvosok által végzett fogfehérítő kezeléseket, de egy kellemes kiegészítése lehet a mindennapi rutinodnak.

Nyak- és Hátfájás esetén

Ne feledkezz meg a test többi részéről sem! Ahogyan a migrénes fejfájás enyhítésében is segít a BEAR, a mikroáram ereje megváltást hozhat a nyak- és hátfájdalommal küzdők számára is. Állandóan be van állva a csuklyásizmod az állandó laptop előtt görnyedéstől? A T-Sonic™ pulzáció kellemesen ellazítja az izmaidat, a trükk pedig a hátizmokkal is működik. Extra tipp, hogy egy magassarkúban töltött nap után isteni érzés a kanapén hátradőlve megmasszírozni vele a vádlijaidat!

Manikűrhöz és pedikűrhöz

A FOREO harmadik nagyágyúja, a LUNA tisztító és feszesítő masszázskészülék a T-Sonic™ pulzáció segítségével villámgyorsan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminkmaradványokat az arcról. A készülék hátoldala többféle masszázsmódot kínál, így a tisztítás mellett feszesíti és simábbá is teszi az arcbőrt. De ha például manikűr vagy pedikűr előtt szeretnéd felpuhítani a körömágy bőrödet, a LUNA itt is a segítségedre lesz. Csak kend be az érintett területet a kedvenc illóolajoddal, majd a készülék sörtés felével körkörös mozdulatokkal masszírozd végig az összes ujjbegyedet.

Borotválkozás előtt

Ami a szőrtelenítést illeti, sajnos egyikünk sem menekülhet előle. A borotválkozás utáni csúnya kipirosodást és kipattogzást könnyen elkerülheted, ha előtte alaposan felkészíted a bőröd. Mielőtt nekiállsz a szőrtelenítésnek, nedvesítsd be a bőröd és masszírozd át a LUNA-val. Ez a trükk még a férfiaknak is jól jöhet, mert borotválkozás előtt segít felpuhítani az arcszőrzetet, elkerülve a kellemetlen pirosodást és benőtt szőrszálakat az arcon.

+1 Sminkecsetek tisztítása

És végül, de nem utolsósorban a LUNA nem csak a bőrápolásban lehet a segítségedre. El tudnád képzelni, hogy nem csak a bőröd, de a sminkecseteidet is tisztítja? Igen, jól olvastad! A szilikon sörték segítségével akár a makacs sminkmaradványokat is könnyedén eltávolíthatod kedvenc ecseteidről. 

Láthatod, mindegy, hogy arcunk vagy akár a testünk más részeinek ápolásáról van szó, a FOREO mindig kéznél lesz. Fedezd fel a FOREO világát, és élvezd a forradalmi bőrápolási élményt! 

Tovább az eredeti cikkre: A FOREO-s kütyüket másra is használhatod!

Vélemény, hozzászólás?