Vidám sminket mindenkinek!

Vidám sminket mindenkinek! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Itt az idő, hogy rózsaszínben lássuk a világot Búcsúzzunk el egy…

A teljes cikk itt olvasható:
Vidám sminket mindenkinek!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Itt az idő, hogy rózsaszínben lássuk a világot

Búcsúzzunk el egy időre a visszafogott színektől, hiszen megérkezett a napsütés, a meleg és a kalandok időszaka. Vége a borongós sötétségnek, a nyár beköszöntével újra színekbe borul a világ, előkerülnek szekrényünkből és sminktáskánkból is a téli álmot alvó élénk darabok, amelyek a napsütésben még izgalmasabban mutatnak. Az idei szezon egyik sztárja a rózsaszín lesz, amely nem is csoda, hiszen egy ilyen élénk, jól kombinálható és vidám színből bárki energiát meríthet és tündökölve adhatja át magát a nyári zsongásnak. Az AVON legújabb Szépségműhely videójában lépésről lépésre mutat be nekünk egy izgalmas nyári sminket, amellyel bármely hétköznapunkba vidámságot és játékosságot csempészhetünk, de a nyáresti bulikban és fesztiválokon is igazán kitűnhetünk a tömegből.  Találjuk meg mindenben a szépséget, álljunk pozitívan az előttünk álló kalandokhoz és lássuk rózsaszínben a világot idén nyáron!

Napcsókolta orca

Különleges nyári sminkünk első lépéseként készítsünk el arcsminkünket. Bőrtónusunk egységesítésére nyáron használjunk egy könnyed fedésű alapozót vagy BB krémet, amelyek hidratálnak, hagyják bőrünket szabadon lélegezni és természetes, élettel teli fényt kölcsönöznek arcunknak. Alapozás után jöhet a nyári sminkek kihagyhatatlan lépése, a bronzosítás, amellyel napcsókolta orcákat varázsolhatunk. Ehhez használhatjuk az AVON ikonikus barnító gyöngyeinek megújult, ásványi pigmenteket tartalmazó változatát. Vigyünk fel egy lehelletnyit arccsontunkra és hajtövünkhöz, így hangsúlyozva napbarnított bőrünk ragyogását. Arcsminkünk elkészítésének utolsó lépéseként pirosítsuk orcánkat az AVON legújabb Viva La Pink! arcpirosító stiftjeinek egyikével, így hangsúlyozva ki arcunk szépségét és fiatalos báját.

Izgalmas szemek

Szemsminkünket idén nyáron borítsuk az év színének árnyalataiba, és készítsünk igazán trendi és izgalmas rózsaszínes sminket magunknak. A rózsaszín kiválóan kombinálható szín, amely visszafogottabb változatai megállják a helyüket a munkával töltött hétköznapjaink során is, de erősebb árnyalataival a legextrémebb fesztiválsminkek körében is tündökölhetünk. Az AVON Viva La Pink! kollekciójának palettáiban minden alkalomra találhatunk megfelelő árnyalatokat magunknak, így ezek egyike igazán praktikus választás lehet a nyárra. Az erősebb és halványabb árnyalatok is szuperül pigmentáltak, a matt és csillogó formuláik is nagyon tartósak, hogy a legmelegebb napokon se hagyjanak cserben. 

Szemsminkünk elkészítését kezdjük szemhéjunk alapozásával, és egy visszafogott mályvás szín eloszlatásával egész szemhéjunkon. Ezt követően jöhetnek az extrémebb árnyalatok, szemzugunkba vigyünk fel élénk sárga színt, amely remekül passzol a rózsaszínhez és igazán különlegessé teszi sminkünket, felső szemhéjunkra pedig ujjbegyünk segítségével tapogassunk csillogó halványrózsaszín árnyalatot, majd fekete tus segítségével húzzunk cicaszemeket magunknak. Alsó pillatövünket színezzük élénk rózsaszín szemhéjpúderrel cicás formában, majd húzzuk ki alsó vízvonalunkat egy pink szemceruzával, így erősítve sminkünk élénk színét. Spirálozás előtt színezzük fekete szemceruzával a felső pillasort, így optikailag dúsíthatjuk szempillánkat, majd vízálló szempillaspirállal fessük be gondosan pilláinkat. Az Avon Dramatic Duo szemceruza és folyékony szemhéjtus, valamint az Avon Delightfull False Lash vízálló szempillaspirál kiváló választások lehetnek ezekhez a lépésekhez, hiszen rendkívül tartós formulájuknak köszönhetően nem kell azon aggódnunk, elkenődnek-e a nap folyamán.

Merész ajkak

Kísérletezzünk bátran a rózsaszín minden árnyalatával ajkaink tekintetében is – egy tartós, mégis hidratáló folyékony ajakrúzzsal nem lőhetünk mellé. Ha visszafogottabb megjelenésre vágyunk, választhatunk egy halvány rózsás színt, ha különleges alkalomra készülünk, egy vad pinktől sem kell tartanunk, hiszen a rózsaszín bármely változatával hódíthatunk idén. Éppen ezért, az AVON az idei nyárra 5 új rózsaszínben pompázó árnyalattal bővítette Lip Paint folyékony ajakrúzs kollekcióját, hogy biztosan minden alkalomra megtalálhassuk a legjobban passzolót. A hidratáló formulájú ajaktermék avokádó- és kókuszolajjal, shea vajjal és E-vitaminnal kényezteti ajkainkat és hosszan tartó kényelmes viselet biztosít.

A smink elkészítését lépésről lépésre bemutató Szépségműhely videót az AVON Magyarország YouTube csatornáján, a következő linkre kattintva tekinthetjük meg: 

 

www.avon.hu 

  • Avon Flawless Match Alapozó 2299 Ft 
  • Avon barnító gyöngyök 3699 Ft
  • Avon Viva La Pink! arcpirosító stift 2799 Ft
  • Avon Viva La Pink! Szemfestékpaletta 3599 Ft
  • Avon Dramatic Duo szemceruza és folyékony szemhéjtus 3999 Ft
  • Avon Diamond szemkontúrceruza 999 Ft 
  • Avon Delightfull False Lash vízálló szempillaspirál 2999 Ft
  • Avon Lip Paint hidratáló folyékony ajakrúzs 1999 Ft

https://hu.avon-brochure.com/c05_hu_2023/

Tovább az eredeti cikkre: Vidám sminket mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?