Üveggömbbe zárt Peugeot lett a Louvre-Lens múzeum új látványossága

Üveggömbbe zárt Peugeot lett a Louvre-Lens múzeum új látványossága olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A nagyközönség számára először idén júniusban bemutatott új Peugeot 408 Fastback…

A teljes cikk itt olvasható:
Üveggömbbe zárt Peugeot lett a Louvre-Lens múzeum új látványossága

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A nagyközönség számára először idén júniusban bemutatott új Peugeot 408 Fastback most a Louvre-Lens múzeumban is kiállításra kerül. A szokatlan kiállítási „vitrin”, amely különleges szögekből is megmutatja az új 408-at, éppen 08.04.-től látható, utalva az új modell számozására.

Nemcsak forog, de forgás közben különböző szögekből mutatja meg az új Peugeot 408-at az az átlátszó üveggömb, amely ugyanolyan szokatlan és váratlan megoldás, mint az oroszlános márka júniusban leleplezett modelljének formaterve. Egy különleges, egyedi installációkra szakosodott szakembergárda építette meg ezt az ékszerdobozt, azaz magát a Gömböt, amely a „Hol van a lent és hol van a fent?” kérdésre ugyanúgy keresi a választ, mint arra, hogy hogyan lehetne akár a feje tetejére állítva vagy oldalra forgatva bemutatni az új Peugeot 408-at. A válasz tehát egy átlátszó üveggömb, mely körbeveszi az autót és képes valamennyi irányból megmutatni azt.

Ez a szokatlan bemutató a Louvre-Lens múzeum különleges kulisszái között valósul meg, így a sportos és letisztult vonalvezetésű új Peugeot 408 egy egyedi műalkotássá avanzsál, amelyet a későbbiekben valószínűleg más helyszíneken is megcsodálhatunk majd.

Tovább az eredeti cikkre: Üveggömbbe zárt Peugeot lett a Louvre-Lens múzeum új látványossága

Vélemény, hozzászólás?