Újabb szupersztár koncertezik Budapesten

Újabb szupersztár koncertezik Budapesten olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Eros Ramazzotti négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően fedi…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb szupersztár koncertezik Budapesten

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Eros Ramazzotti négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően fedi fel új és izgalmas projektjének nevét és megjelenési dátumát, amely Eros és a Vertigo/Eventim együttműködésnek egyik meghatározó lépcsőfoka.

Az új album, a Battito infinito 2022. szeptember 16-tól kapható a capitol records italy gondozásában, a vertigo/eventim live international licence alatt. Az album június 10-től előrendelhető, és ezzel egyidőben jelenik meg minden digitális platformon és rádióban az album első kislemeze, az AMA, ami egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte.

A Battito infinito egy olyan átfogó nemzetközi projekt, amely a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait összevonta. A World Tour Premiere dátumainak közzétételét követően EROS június 9-én jelentette be a Battito Infinito World Tourt is. Ennek producere a Radiorama, Ramazzotti tulajdonában lévő, Gaetano Puglisi által vezetett üzleti vállalkozás, és szervezője a CTS Eventim nemzetközi csoporthoz tartozó Vertigo. A lenyűgöző élő show 2022 szeptemberétől 2023 májusáig a világ legfontosabb városaiba viszi el Erost, hogy rajongói táborával közösen, élőben ünnepelhesse az új lemez megszületését.

Az AMA, a Battito infinito című album, valamint Eros sikeréhez hozzájáruló egyéb jelentős dalok mind szerepelnek majd a World Tour repertoárjában, amely – a sevillai, agrigentói, veronai, athéni és caesareai előbemutatók után – 2022. október 30-án Los Angelesben folytatódik. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné 2023. februárjától májusáig további 10 olaszországi dátummal érkezik Európába.

A Battito Infinito album június 10-től a világ minden országában előrendelhető. A Battito Infinito World Tourra a nyilvános jegyértékesítés június 23-án, csütörtökön, közép-európai idő szerint 10:00 órákor kezdődött.

 

A Újabb szupersztár koncertezik Budapesten bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb szupersztár koncertezik Budapesten

Vélemény, hozzászólás?