Új vezetővel erősített a Matild Palota

Új vezetővel erősített a Matild Palota olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Ali Can Demirok lett a Matild Palace új sales és marketing…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezetővel erősített a Matild Palota

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Ali Can Demirok lett a Matild Palace új sales és marketing igazgatója. A szakember júliustól tölti be a pozíciót, a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját a mindennapok során.

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.

A szakember széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania.

A Új vezetővel erősített a Matild Palota bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vezetővel erősített a Matild Palota

Vélemény, hozzászólás?