3+1 érv a sofőrszolgálat mellett

3+1 érv a sofőrszolgálat mellett olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A sofőrszolgálat egyre népszerűbb Magyarországon. Előfordulhat, hogy jártál már úgy, hogy…

A teljes cikk itt olvasható:
3+1 érv a sofőrszolgálat mellett

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A sofőrszolgálat egyre népszerűbb Magyarországon. Előfordulhat, hogy jártál már úgy, hogy egy korty alkoholt sem ihattál, mert vezettél. Társaid egyre jobban érezték magukat, a buli nem állt meg, te pedig legfeljebb a kólát és a citromos sört váltogattad a pultnál. A sofőrszolgálat elsősorban ezekre a problémákra ad választ. Ebben a bejegyzésben pedig áttekintjük a legnagyobb előnyeit, illetve azt is, hogyan találhatjuk meg az ideális fuvart, akár a sűrű pesti éjszakában is.

Mi is az a sofőrszolgálat?

A sofőrszolgálat a taxik és a személyszállítás világának egyfajta újragondolt változata. Ebben az esetben ugyanis nem kell leinteni a sárga jelzésű autót, vagy hosszú ideig várakozni egy szabad taxira. A saját kocsiddal mehetsz el a buliba, és azzal is fogsz hazaérni, csak éppen már nem te vezetsz, hanem egy sofőr visz téged haza. Nézzünk 3+1 érvet, mi minden szól a sofőrszolgálat mellett:

  • Felhőtlen szórakozás egész éjszaka

A 0-24-es sofőrszolgálatok miatt nem kell folyamatosan az órára tekinteni. Az sem jelent továbbá problémát, hogy gyorsan és zökkenőmentesen hazaérj. Az odavezető úton sem kell buszra, vagy villamosra szállni, vagy taxira költeni, hanem egyenesen a helyszínre mehetsz. Az autót leparkolod, majd indulhat a bulizás. Nem kell senkinek sem fuvaroznia a többieket, illetve az ismerősöket sem kell mozgosítani az éjszaka közepén. A saját autód anyósülésén élvezheted a hazautat.

  • Választhatsz a sofőrök között

A sofőrszolgálat egyszerűen, gyorsan igénybe vehető. A Sofőrhívó alkalmazásban ráadásul könnyedén választhatsz a sofőrszolgálatok között. Első lépésként le kell tölteni az applikációt, ahol megtalálhatod az ideális ajánlatot. Az alkalmazás meghatározza a helyedet a lokáció alapján, ezután az útvonalat kell megadni. Ezt követően nincs más dolgod, mint kiválasztani a sofőrt, aki hazavisz.

Több szempontot is figyelembe vehetsz, legyen szó gyorsaságról, árról, vagy megbízhatóságról. A Sofőrhívó alkalmazásban lényegében a sofőrszolgálatok versenyeznek érted. Amint megérkezik érted a sofőr, értesítést kapsz a telefonodra és már indulhattok is haza.

  • A pénztárcakímélő megoldás

Joggal merül fel a kérdés, miért ne válaszd a jól bevált megoldást: beszállsz egy taxiba, és már indulhatsz is haza. A kocsi otthon pihen, nem kellett megtankolni, parkolóhelyet keresni. Ennek egyszerű oka van: egy-egy hosszabb út alatt nagyon magas költségeket számolhatnak fel, a taxióra pedig csak ketyeg, ha álltok a pirosnál, vagy nagy a forgalom. A sofőrszolgálat semmilyen rejtett költséggel nem jár, nem kell az utazási idő miatt aggódni, hiszen előre pontosan tudod mennyit kell fizetni. A megrendelés pillanatában tehát már ismered az árat és a kiérkezési időt. Legfeljebb akkor kell plusz díjjal számolni, ha késel a megbeszélt időpontról, vagy kitérőt kérsz. A sofőrhívó alkalmazás használata pedig teljesen ingyenes.

3+1. Az autó is biztonságban van

Az autó olyan, mint egy féltve őrzött kincs. Nem véletlenül, hiszen nem két forint a karbantartása. Felteheted ezért a kérdést: miért adjam egy idegen kezébe a kormányt? A válasz az átláthatóságban rejlik. A sofőrsegélyek megbízhatóságát az értékelésekből előre ismerheted. A Sofőrhívó applikációjában minden sofőrszolgálat biztosítási kötvényét rendszeresen ellenőrizheted a biztonságod érdekében. Csak annál a sofőrszolgálatnál jelenik meg a ‘Biztosítva’ ikon, aki élő biztosítási kötvénnyel rendelkezik.

Melyik a legjobb sofőrszolgálat?

A Sofőrhívó alkalmazása több regisztrált sofőrszolgálattal dolgozik együtt. Az ajánlatok közül magad választhatsz. A sofőröket pedig megjelenés, udvariasság és vezetési stílus szerint is lehet értékelni, így ki lehet szűrni, hogy melyik a legjobb sofőrszolgálat Budapesten. A regisztrált sofőrszolgálatok mellett már több mint 30 ezer ügyfél használja az appot.

Képek forrása: Pixabay

Tovább az eredeti cikkre: 3+1 érv a sofőrszolgálat mellett

Vélemény, hozzászólás?