ÚJ SZEREPBEN A MAMMA MIA! FIATAL PIERCE BROSNAN-JE

ÚJ SZEREPBEN A MAMMA MIA! FIATAL PIERCE BROSNAN-JE olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ezúttal egy szexista, rasszista felügyelőt játszik Egy új, meglehetősen egyedi stílusú…

A teljes cikk itt olvasható:
ÚJ SZEREPBEN A MAMMA MIA! FIATAL PIERCE BROSNAN-JE

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ezúttal egy szexista, rasszista felügyelőt játszik

Egy új, meglehetősen egyedi stílusú nyomozó érkezik a képernyőkre, akinek felügyelőtársát a jóképű Jeremy Irvine alakítja. Egy forrófejű, nyers és goromba fickót, aki a szakmájában legalább annyira ígéretes, mint amennyire veszélyes. Steven Spielberg felfedezettje ezúttal a saját elképzelései szerint testesítette meg a szerepet, és hogy ez mennyire jól sikerült neki, az hamarosan kiderül a Dalgliesh című sorozat nézőinek (itthon az Epic Drama csatorna vetíti, március 14-e hétfő 21 órától dupla epizódokkal).

Jeremy Irvine a Hadak útján háborús Spielberg-filmmel azonnali hírnevet szerzett magának. Pár évvel később jött a Mamma Mia! 2., amikor sokan izgultunk, vajon ki lesz méltó a sármos Pierce Brosnan fiatalkori karakterének eljátszására – Irvine kapta a lehetőséget, és szépen meg is ugrotta a feladatot! /Érdekes, hogy a Mamma Mia! másik központi szereplőjének, Colin Firth-nek is alakította már a fiatal változatát./ A Cannes-ban, Rómában és Párizsban is díjazott színész ezúttal a Dalgliesh című sorozat egyik központi karakterét testesíti meg, ’70-es évekbeli ruhákban, bajusszal!

A Dalgliesh név ismerős lehet a bűnügyi regények olvasóinak: a nyomozót a világhírű krimiíró, P. D. James alkotta meg. Jeremy Irvine viszont nem olvasta ezeket a novellákat, mert mint mondja, már a szövegkönyv feldolgozása közben tökéletesen látta maga előtt, hogyan szeretné megformálni Masterson felügyelő szerepét: – Van, amikor elolvasom az alapművet, ennél a sorozatnál azonban rögtön nagyon világos elképzelésem volt, és nem szerettem volna, hogy ezt bármi is befolyásolja. A saját utamat akartam követni – árulta el.

A sorozat a ’70-es években játszódik, a jóképű Irvine pedig – mint nyilatkozta – szeret beöltözni, szórakoztatónak tartja, olyan érzés számára, mintha újra gyerek lenne. De ennél is jobban imádta, amikor azzal a puccos autóval (egy piros Ford Caprival) furikázhatott, amit a jelenetekhez kapott! Mindezt, valamint Irvine szexista, rasszista alakítását hétfőnként 21 órától az Epic Drama sorozatcsatornán láthatja majd a hazai közönség.

Tovább az eredeti cikkre: ÚJ SZEREPBEN A MAMMA MIA! FIATAL PIERCE BROSNAN-JE

Vélemény, hozzászólás?