Új márkával bővült a JobGroup portfóliója

Új márkával bővült a JobGroup portfóliója olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Prime néven indított fejvadász és vezetőkiválasztási almárkát a 30 éves JobGroup.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új márkával bővült a JobGroup portfóliója

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Prime néven indított fejvadász és vezetőkiválasztási almárkát a 30 éves JobGroup. Az almárkával együtt új weboldaluk is elindult, ami a nemzetközi vezetőkiválasztási módszertan és a lokális sajátosságok adaptációjának sikeres ötvözését állítja a középpontba.

A Prime by JobGroup a HR tanácsadó cég vezetőkiválasztásban és direkt keresésben tapasztalt szenior tanácsadóit és szakértelmüket fogja össze. A JobGroup már évek óta biztosítja partnereinek ezeket a szolgáltatásokat, amelyeket mostantól a Prime by JobGroup márkanév alatt talál meg a magyar és nemzetközi HR szakma.

A csapathoz tartozó 6 szenior tanácsadó együttesen 87 év szakértői tapasztalattal rendelkezik, munkájukat pedig dedikált sourcerek támogatják – írja közleményében a cég.

„Hiszünk Albert Einstein híres mondásában: „mindenki géniusz”. Nem csak a képességek és a tehetség számít, hanem az is, hogy megfelelő támogató környezet álljon rendelkezésre ezek kibontására. A Prime by JobGroup célja, hogy gondoskodjunk a kiemelkedő tehetségek és a számukra megfelelő vállalatok találkozásáról” – mondta el Fehér Éva, a JobGroup ügyvezetője, aki maga is executive tanácsadó és coach.

A Új márkával bővült a JobGroup portfóliója bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új márkával bővült a JobGroup portfóliója

Vélemény, hozzászólás?