Továbbfejleszti szolgáltatásait a UPS egészségügyi üzletága

Továbbfejleszti szolgáltatásait a UPS egészségügyi üzletága olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A fejlesztések és a globális bővítés megnövelt ellenőrzést, átláthatóságot, nyomon követést…

A teljes cikk itt olvasható:
Továbbfejleszti szolgáltatásait a UPS egészségügyi üzletága

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A fejlesztések és a globális bővítés megnövelt ellenőrzést, átláthatóságot, nyomon követést és automatizált problémakezelést biztosítanak a kritikus, idő- és hőmérséklet-érzékeny termékek számára

A világ egyik legnagyobb logisztikai vállalata, a UPS egészségügyi üzletága bejelentette idő- és hőmérséklet-érzékeny termékek szállítására szolgáló UPS® Premier termékcsaládja piaci bővítését, valamint megújult szolgáltatásait. A szolgáltatási portfólió mostantól három szinten biztosít rugalmasságot az egészségügyi ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően. A lépés a cég intenzív globális terjeszkedési stratégiájának része, mely Magyarországon is jelentős fejlesztéseket eredményezett.

A UPS® Premier Silver és Gold már a világ valamennyi főbb piacán elérhető. A UPS® Premier Platinum lehetővé teszi a hőmérséklet, a fény és a páratartalom nyomon követését, miközben a UPS hálózaton belüli és azon kívüli küldeményeket is nyomon követi. A UPS Premier Platinum idén ősszel lesz elérhető. 

A UPS Premier folyamatosan nyomon követi a csomagokat, így ezt a nagyfokú láthatóságot felhasználva minden egyes küldeményt prioritásként kezel. Ezenkívül a felhasznált érzékelő technológia lehetővé teszi a valós idejű problémakezelést, amennyiben hálózati kiesés, hőmérséklet-ingadozás vagy egyéb hiba lépne fel a küldemények kezelésénél.

“Legyen bár szó egészségügyi termékek országok közötti hatékony szállításáról, a mínusz 80 fokos hőmérséklet fenntartásáról vagy az életmentő szállítmányok pontos helymeghatározásáról, a UPS Premier az iparág legkiemelkedőbb átláthatóságát, ellenőrzését, megbízhatóságát és problémakezelését biztosítja.” – mondta el Kate Guttman a cég egészségügyi üzletágáért is felelős alelnöke.

Ez a specializált szolgáltatás összeköti a főbb globális kereskedelmi útvonalakat, és immár földrajzilag is sokkal kiterjedtebb körben érhető el. 

A UPS Healthcare a biológiai készítmények, speciális terápiák és személyre szabott gyógyszerek növekvő piacának támogatására bővítette egészségügyi képességeket. Ennek az intenzív globális terjeszkedési stratégiának részeként a cég a közelmúltban több jelentős beruházást hajtott végre Magyarországon, 13000 m2, a legkorszerűbb hűtési technológiákkal felszerelt raktárterülettel bővítve budaörsi központját. Ez a bővítés több hitelesített, hőmérséklet-szabályozott környezetet biztosít a különböző hőmérséklet-érzékeny gyógyszerek és biológiai készítmények számára.

Tovább az eredeti cikkre: Továbbfejleszti szolgáltatásait a UPS egészségügyi üzletága

Vélemény, hozzászólás?