Teljes a Panoráma Színpad és a Lőtér programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon

Teljes a Panoráma Színpad és a Lőtér programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Újabb nevekkel bővült a Művészetek Völgye könnyűzenei programja: immáron teljes a…

A teljes cikk itt olvasható:
Teljes a Panoráma Színpad és a Lőtér programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Újabb nevekkel bővült a Művészetek Völgye könnyűzenei programja: immáron teljes a nagyszínpad fellépőinek és a LŐTÉR x Közlekedési Múzeum előadóinak is. A fellépők névsora így most olyan nevekkel bővült, mint az Analog Balaton, az Aurevoir., a Blahalouisiana, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a hiperkarma, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island, a Quimby, a Pogány Induló vagy a Vad Fruttik. 

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja most újabb könnyűzenei fellépőket tett közzé.

A fesztivál Nagyszínpadát jelentő Panoráma Színpadon lép fel a mindig őrjítő bulit csapó Aurevoir., az új lemezzel készülő Blahalouisiana, a 15 éves Bohemian Betyars és az idén ötéves Carson Coma, de elhozza slágereit a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a hiperkarma, az Ivan & The Parazol, a Kiscsillag, a Margaret Island és a Quimby is, a már korábban bejelentett 30Y, Bagossy Brothers Company, BËLGA, Beton.Hofi, Elefánt, Parno Graszt, Platon Karataev és Punnany Massif mellett. 

A tavaly debütált, Taliándörögd zenei ütőereként szolgáló Közlekedési Múzeum x LŐTÉR helyszín ezúttal is második nagyszínpadként szállítja a Völgybe a legfrissebb ütemeket és a régi kedvenceket már késő délutántól, legyen szó hip-hopról, elektronikus zenéről, popról vagy rockról. Itt tombolhatunk az Analog Balaton, az Anima Sound System, Ajsa Luna, a Besh o droM, Co Lee, Cseri Hanna, a Duckshell, a Juhász Zoli és zenekara, az Európa Kiadó, a Fiúk, a Freakin Disco, a Hakumba, Hundred Sins, a Labek and Chrobak, a Lóci Játszik, a Péterfy Bori & Love Band, a Random Trip, a Raklap, Sisi, a Selah Vie, a Szabó Balázs Bandája, Szlimmy, a Vad Fruttik, a VHK és a Zaekar zenéjére is. A Közlekedési Múzeum x LŐTÉR napközben is változatos programokkal várja a fesztiválozókat a pólófestéstől a linómetszésig, de a látogatók megnézhetik a helyszínen a Múzeum legendás járműveit és múzeumtörténeti érdekességeit is, valamint innen indul majd a Zenélő Busz is. 

A Művészetek Völgye az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, ahol a könnyűzenétől kezdve a jazzen és a világzenén át a komolyzenéig mindenféle műfaj rajongója megtalálhatja számítását, ahogy az irodalomkedvelő, családi programokra vágyó, vagy éppen színházba járó közönség is. A fesztivál korábban már bejelentette a Cirque du Tókert olyan legendás fellépőit, mint Bródy János, a Budapest Bár, a Csík zenekar és Presser Gábor, Dés László, Kern András és Zorán, valamint elérhetővé tette színházi programját. A teljes programbontás május 9-től lesz elérhető a www.muveszetekvolgye.hu oldalon, ahol a fesztiválozók már lecsaphatnak a kedvezményes bérletekre és kempingjegyekre. Sőt, aki március 18. és április 12. között vásárol 5 vagy 10 napos bérletet, az helyjegyet nyerhet a Zenélő busz szombati különjárataira is, ahol egy-egy Panoráma színpados fellépő játszik majd a szerencsés utasoknak az Ikarus 311-es retró járatán. 

Tovább az eredeti cikkre: Teljes a Panoráma Színpad és a Lőtér programja az idei Művészetek Völgye fesztiválon

Vélemény, hozzászólás?