Szuper hangulat az I. Horizont Media & Padel Allstars versenyen

Szuper hangulat az I. Horizont Media & Padel Allstars versenyen olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szombaton rendezte meg a Marketing&Media és a Premier Padel Park az…

A teljes cikk itt olvasható:
Szuper hangulat az I. Horizont Media & Padel Allstars versenyen

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Szombaton rendezte meg a Marketing&Media és a Premier Padel Park az I. Horizont Media & Padel Allstars eseményt.

Fotók: Köő Adrienn

A Feneketlen tónál található Premier Padel Parkban két tucatnyi érdeklődő gyűlt össze, hogy ismerkedjen a Magyarországon rohamléptekkel népszerűsödő játékkal.

A marketing, a média és az ügynökségi világból érkező résztvevők, illetve topvezetők meg is mérkőztek egymással. A verseny lebonyolításában Varga Yvette és Sandy Hole edzők, valamint Aczél László segédkezett.

A Padel egyre népszerűbb Magyarországon. Négy éve indult, és ma már 2-3 ezren játszanak, 1500-an rendszeresen. A Magyar Padel Szövetségnél már több mint 560-an regisztráltak mint versenyzők, közülük a hazai rangsoron több mint 300-an vannak. A tenisz és a squash elemeit ötvöző padel világszinten is az egyik legdinamikusabban fejlődő sportág. Jelenleg tizenötmillióan játsszák ötven országban.

A hazai tervek ennek megfelelően nagyratörőek: a szövetség célja, hogy 2028-ra 15 000 játékos és 250 pálya legyen Magyarországon, addigra 2500-ra emelkedjen az igazolt versenyzők száma, és tíz játékos vegyen részt a World Padel Touron.

Az I. Horizont Media & Padel Allstars tornát a Pantl Péter (MOL) – Simon Krisztián (Marketing&Media) páros nyerte, megelőzve a dr. Bogdán Csaba (The Path Sport Management) – Lovas Tamás (Decathlon) és az Ablonczy Ákos (Infinety) – Barna Tamás (Republic) alkotta párosokat.

 

A rendkívül kellemes eseményen jelen volt Horizont kézműves sörfőzde és a Pata Negra étterem, amely a résztvevők hangulatát volt hivatott fokozni.

A szervezők ezúton is köszönik a résztvevőknek a jelenlétet és a versenyzést, a szponzoroknak pedig a támogatást!

Képes összeállításunk az eseményről:

 

 

A Szuper hangulat az I. Horizont Media & Padel Allstars versenyen bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Szuper hangulat az I. Horizont Media & Padel Allstars versenyen

Vélemény, hozzászólás?