Partnerségtől az exkluzivitásig. A padthai wokbar április 1-től kizárólag a Wolton!

Partnerségtől az exkluzivitásig. A padthai wokbar április 1-től kizárólag a Wolton! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A dátum senkit ne tévesszen meg, a Wolt és a padthai…

A teljes cikk itt olvasható:
Partnerségtől az exkluzivitásig. A padthai wokbar április 1-től kizárólag a Wolton!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A dátum senkit ne tévesszen meg, a Wolt és a padthai wokbar nem viccelt, szorosabbra fűződtek a szálak egymás között, olyannyira, hogy ez az új éra egyet jelent a padthai exkluzivitásával. Keleti ízek, minőségi alapanyagok, kiszállítva csak a Wolt felületén!

A közös cél, ami összeköt. De mik is lennének ezek?

A gyors, kényelmes, friss és egészséges ételek iránti elköteleződés, amelyet a közös koalíció egy egészen új szintre emel. A Wolt azért szállíthat házhoz friss és egészséges ételeket, mert a padthai nem ismer kompromisszumokat ezen a téren, az ő ételeik pedig azért juthatnak el otthonaitokba is gyorsan, mert a Wolt létezik.

“A padthai egyike a legnagyobb presztízsű partnereinknek, akikkel abszolút közös értékeket képviselünk. Mint ahogy eddig is, ezután is mindent meg fogunk tenni, hogy a legtöbb otthonba megérkezhessen a gyors, mégis minőségi étkezés élménye. Ez a közös cél hajt minket, éppen ezért óriási öröm, hogy a padthai csapata minket választott kizárólagos partnernek, és nyitottak a további együttműködésekre is” – mondja Hartyányi Orsolya, a Wolt éttermi értékesítési és fejlesztési vezetője.

Budapest első padthai wokbarja 10 éve nyitott meg, és jelenleg 9 hazai és 1 külföldi helyszínen vannak jelen, a Wolt appon pedig 2019 óta találhatóak meg. Eltelt jó pár évük házhozszállítás nélkül, féltve a frissesség szent és sérthetetlen mivoltát, majd 3 évvel ezelőtt megérkeztek a Wolt felületére, ahol ugyanolyan elhivatottságot tapasztaltak a vásárlók igényei iránt, mint a sajátjuk. Itt kezdődött minden.

“Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen kapja meg az ételt, ezen a házhozszállítás során sem szeretnének változtatni. A Wolt olyan házhozszállítási minőséget biztosít és színvonalat képvisel, mint mi. A helyszíni padthai élményt: frissen és forrón” –  teszi hozzá Kanóczky Máté, a padthai wokbar társalapítója.

Tovább az eredeti cikkre: Partnerségtől az exkluzivitásig. A padthai wokbar április 1-től kizárólag a Wolton!

Vélemény, hozzászólás?