Kategóriák
Friss hírek

Nonprofit szervezeteknek segít a Telekom

Nonprofit szervezeteknek segít a Telekom olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek…

A teljes cikk itt olvasható:
Nonprofit szervezeteknek segít a Telekom

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát, mellyel a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni szükséges, melyre a szervezetek 2020. szeptember 25-ig küldhetik el jelentkezéseiket.
A Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. „Úgy gondoljuk, elsősorban digitális szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel tudjuk segíteni környezetünket, melyek fontosságára és szükségességére a járványhelyzet is rámutatott. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és a fenntartható működéshez, növekedéshez elengedhetetlen támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, melynek megkönnyítik számukra a kommunikációt és a digitális fejlődést.” – erősítette meg az ajánlat célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat szeptember 25-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja. Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet.
Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Magyar Telekom Csoport adományozási bizottsága választja ki, a kedvezményezettek listáját 2020. október 2-át követően teszi közzé a vállalat.

Tovább az eredeti cikkre: Nonprofit szervezeteknek segít a Telekom

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?