Mert ők is megérdemlik: apák napi ajándék ötletek

Mert ők is megérdemlik: apák napi ajándék ötletek olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az idei június 19-e egy igazán különleges nap, hiszen ekkor ünnepeljük…

A teljes cikk itt olvasható:
Mert ők is megérdemlik: apák napi ajándék ötletek

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az idei június 19-e egy igazán különleges nap, hiszen ekkor ünnepeljük az apák napját! Ez a nap szóljon csak az apákról, legyen az gyermekeid apukája vagy a saját édesapád! Mondj nekik köszönetet és mutasd meg, hogy megérdemlik a ‘Világ legjobb apukája’ címet. A svéd beauty-tech márka, a FOREO mutat néhány kiváló ötletet, hogy ebből az alkalomból hogyan járhatsz a párod/apukád kedvében!

Csakúgy, mint egy jól szabott öltöny esetében, a férfiak igényeire is igazítani kell a gondoskodást, melyet a FOREO meg is tett: olyan készülékekkel, amely eleganciát, luxust árasztanak magukból és tökéletesen illeszkednek a modern fürdőszobákba is.

FOREO LUNA 3 Men – szónikus szakáll- és arctisztító

A férfiak bőre is teljes körű gondoskodást igényel – a LUNA 3 Men a FOREO legújabb szónikus arckeféje, egy Ferrari a férfi bőrápolók között. A LUNA 3 precízen gondoskodik mindenről: előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz, csökkenti az öregedés látható jeleit, és mindenekelőtt mélyen tisztítja a bőrt. Kiválóan párosítható apa kedvenc bőrápoló termékeivel, melyek a T-Sonic technológiával még jobban kifejtik hatásukat. A LUNA 3 Men a borotva élettartamát is meghosszabbítja – eltávolítja a felhalmozódott szennyeződéseket és az elhalt bőrt, ami eddig a borotva pengéjén rakódott le. Kompakt és hatékony megoldás a férfi szépségápolásban, hosszú távú befektetés és nagyszerű dizájn egyben! 

Fogyasztói ár: 56 790 Ft

Elérhetőség: Notino.hu

FOREO UFO 2 komplex arckezelő készülék – A sci-fi imádó apának

Ha a megajándékozni kívánt apuka az arcápoláson kívül a sci-fit is szereti, és az ébresztő hangja is az X-aktákat idézi, akkor ezt a kütyüt biztosan neki találták ki.

Az UFO 2, melynek nem csak a neve futurisztikus, technológiailag a világ legfejlettebb arckezelő készüléke. Exkluzív színe, és mérete ne tévesszen meg. Az UFO a LED-fényterápia, a T-Sonic rezgések, valamint a termo-, és krioterápia hatékony erejét rejti, így számos eszközt sikeresen helyettesít egy kütyübe zárva. A bőrápolás idejét is lerövidíti, a vele felvitt maszkok pedig nagyon gyorsan felszívódnak, anélkül, hogy zsíros filmréteget hagynának az arcon, melyet a legtöbb férfi nem kedvel. Az UFO 2 használatát követően azonnal látható a hatás, így könnyen lehet, hogy hamarosa egy női kézben is landol.

Fogyasztói ár: 109 900.-

Elérhetőség: Notino.hu

CELLECT Solar Powerbank – Lemerülés ellen a nap erejével 

A sok telefonálás gyakran meríti le az apukák mobilját, és akkor merül le, amikor igazán szükség van rá? Sokunknak ismerős helyzet. A Cellect Solar powerbankkal a zsebben nem kell azon izgulni, hogy mikor fog lemerülni a mobilja és a gondoskodásoddal biztosan mosolyt csalsz az arcára. Vékony és könnyű kialakítása tökéletes társ utazáshoz, kempingezéshez és szabadtéri tevékenységekhez. Dupla USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre 2 készüléket is tölthettek róla. Napelem segítségével is feltölthető az USB csatlakozás mellett! A töltési szintjelzővel pedig nyomon követhető, hogy mire lesz elég, ami az akkumulátorban van. Sport vagy kirándulás közben sem kell félteni, mert víz-, ütés-, és porálló!

Fogyasztói ár: 9 290.-

Elérhetőség: Ipon.hu

Samsung Galaxy Buds 2 – Zene füleinek 

Ha tudod, hogy apukád imádja a zenét, akkor ezzel a fülhallgatóval biztosan leveszed a lábáról. A Samsung Galaxy Buds 2 a hangélmények új világát tárja fel. Kiegyensúlyozott hangzás, páratlanul kényelmes illeszkedés, zajszűrés, a telefon és az óra egyszerű csatlakoztathatósága. Kell ennél több? Kicsi, pont elfér a zsebben, és mindig kéznél lesz, ha szükség van rá.

Fogyasztói ár: 42 990.-

Elérhetőség: Emag

Tovább az eredeti cikkre: Mert ők is megérdemlik: apák napi ajándék ötletek

Vélemény, hozzászólás?