Megjelent Fejős Éva 35. könyve

Megjelent Fejős Éva 35. könyve olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Fehér homokos part, kék tenger, zöldellő pálmák – Ausztráliába repíti az…

A teljes cikk itt olvasható:
Megjelent Fejős Éva 35. könyve

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Fehér homokos part, kék tenger, zöldellő pálmák – Ausztráliába repíti az olvasót Fejős Éva sikeres regénysorozatának legújabb darabja. A Szélhámos csábítás az írónő harmincötödik könyve, a Szélhámos-sorozat negyedik darabja, amely már jól ismert karakterekkel, humoros és szexi történettel és váratlan fordulatokkal kecsegteti az olvasókat.

A Szélhámos-sorozat hőseinek – immár – házasságát nemcsak a világ egyik legnagyobb tenisztornája teszi próbára, hanem egy másik szupersztár teniszező, James közeledése Bora felé. Ráadásul a lány Ausztráliában emeli a tétet: miután Ariel találkozása az anyjával nem úgy sül el, ahogy várható lenne, Bora nyomozásba kezd. Elég erős-e a szerelem Ariel és Bora között, hogy kibírják együtt a nehézségeket?

Fejős Éva legújabb kötetében mindenre fény derül. A könyvet nagy várakozás előzte meg a rajongók részéről is.

„Úgy számolom, hogy ez a 35. könyvem. A 35-ből 30 regény, 2 életrajzi-riportos, 2 színező, plusz egy „boldogsághozó” kis könyv, a Higgy, álmodj, merj. Tehát a Szélhámos csábítás a harmincötödik megjelent könyvem, és egyben a harmincadik megjelent regényem. Nagyon hálás vagyok az olvasóimnak, hogy ezt a könyvet is úgy várják, mint egy izgalmas sorozat új évadát!” – mondta Fejős Éva.

Az írónő humoros, izgalmas, szexi regénysorozatának negyedik része fokozza majd az olvasók Szélhámos-függőségét!

Tovább az eredeti cikkre: Megjelent Fejős Éva 35. könyve

Vélemény, hozzászólás?