Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Maskarás kerekezés a Dunakanyarban olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Farsangi kerékpártúrát indít február 26-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség az…

A teljes cikk itt olvasható:
Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Farsangi kerékpártúrát indít február 26-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség az Omszki-tótól – pomázi kitérővel – Szentendrére tartó, bárki számára teljesíthető, 24 kilométeres útvonalon. A jelmezben érkezők ajándékra is számíthatnak.

Még javában tart a farsangi időszak, amit hagyományosan a vidám lakodalmak, bálok, mulatságok jellemeznek. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ezúttal a maskarás biciklizést is a farsangi mulatságok közé sorolja és várja a jelmezes kerekezőket február 26-án, szombaton 10:30-tól a budakalászi Omszki-tónál. Innen Pomáz felé indulva érkezik majd meg a menet Szentendrére, ahol a Szentendrei Kulturális Központ Dunaparti Művelődési Házában tudnak felfrissülni a tekerők. Szentendréről pedig a Lupát érintve tér vissza a csapat a kiinduló ponthoz. “A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is” – mondják a szervezők.
A maskarás kerekezés a VEKOP-4.1.1-15-2016-00001 azonosító számú, Budapest-Szentendre szakasz infrastruktúrájának fejlesztése projektekhez kapcsolódóan, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Tovább az eredeti cikkre: Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Vélemény, hozzászólás?