LUSH: A böjt megtörésének ünnepe ihlette

LUSH: A böjt megtörésének ünnepe ihlette olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Itt a 2022-es íd kollekció Ünnepeld a böjt végét a barátaid…

A teljes cikk itt olvasható:
LUSH: A böjt megtörésének ünnepe ihlette

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Itt a 2022-es íd kollekció
  • Ünnepeld a böjt végét a barátaid és a családod körében!

Ünnepeld a böjt végét a barátaid és a családod körében az íd alkalmából készült ajándékainkkal, amelyeket az iszlám építészet motívumai, a szirupos datolyák és a kényeztető fürdőrituálék ihlettek. Az íd al-fitr (vagyis a böjt megtörésének ünnepe) a ramadán utolsó éjszakáján kezdődik, amikor is az emberek finom édességekkel és ajándékokkal ünnepelnek a szeretteik körében.

A kollekció termékeit április 7-től megtalálod üzleteinkben, a webshopon, sőt a Wolt applikáció segítségével Budapesten belül házhoz is rendelheted őket!

 

“Egy olyan szakértői csoport számára, akik maguk is ünneplik ezt az alkalmat, úgy gondolom elengedhetetlen, hogy tisztelettel forduljunk mind az ünnep, mind pedig a hitünk felé ahelyett, hogy ki akarnánk sajátítani őket. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek, mert ezáltal hitelesen képviselhetjük az ünnepet és mindazt amit a termékeink neve és a bennük lévő összetevők reprezentálnak.”

Lubna Saleh, az Íd szakértői csoport tagja

Light The Night
Fürdőbomba
2 690 Ft / db
Vegyél egy igazán fényűző fürdőt ezzel a pazar gránátalmamelasszal készült csodával, és élvezd a gazdag jázmin és a meleg vanília illatfelhőjét!
Sticky Dates
Tusfürdő
3 290 Ft / 125g
Kezdd az íd reggelét egy kis datolyával – de a zuhany alatt! Szappanozd be az egész tested (és a hajad), majd öblítsd le. Fényűző tusfürdő az egész család számára 25% bőrpuhító datolyasziruppal, aromás vaníliával, szantálfával és a csoki illatát idéző karobgyanta édes aromájával.
The Light Within
Ajándékcsomagolás, 100x100cm
4 990 Ft
Ez a különböző geometriai minták és az iszlám építészet által inspirált kendőcsomagolás 100cmx100cm méretű és újrahasznosított műanyagból készül. Fejkendőként is viselhető, de ajándékok csomagolásához is használhatod Ídre vagy más alkalmakra!
Light The Night
Ajándékcsomag
6 790 Ft

Éljen a fény! Tisztulj meg ezzel az íd által ihletett, pompás duóval.

Az ajándékcsomag tartalma:
– Light The Night fürdőbomba
– Sticky Dates tusfürdő 125g

Tudtad?

Az íd al-fitr (más néven íd) a böjt végét jelenti a muszlimok számára világszerte. A név jelentése körülbelül annyit tesz, mint “a böjt megtörésének ünnepe”. A ramadán böjthónap végét és a sevvál holdhónap (az iszlám holdnaptár tizedik hónapja) kezdetét is ünnepli. A fesztivál jellege országonként és régiónként eltérő.
Az “Íd Mubárak” jelentése “boldog ünnep” – ez az az arab üdvözlés, amellyel a muszlimok gratulálnak egymásnak a sikeres böjt után.

A Lush titkos mesterterve – Termékek minden igényre…

A Lush titkos mestertervének része, hogy minden igényt kielégítő termékeket hozzon létre. Sokszínű, globális vállalatként nagyon fontos számunkra, hogy vásárlóink és munkatársaink világszerte minden alkalomra találjanak termékeket – beleértve az olyan ünnepségeket is, ahol ajándékokat cserélnek.
Különböző kultúrákból érkező alkalmazottakkal dolgozunk, és szeretnénk, ha mindenki úgy érezné, hogy a Lush közösségébe befogadták és szívesen látják.

Tovább az eredeti cikkre: LUSH: A böjt megtörésének ünnepe ihlette

Vélemény, hozzászólás?