Krizsó Szilvia is beszáll a Frontvonalba

Krizsó Szilvia is beszáll a Frontvonalba olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Rutinos tévés és paralimpiai bajnok csatlakozik házigazdaként a 24.hu és a…

A teljes cikk itt olvasható:
Krizsó Szilvia is beszáll a Frontvonalba

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Rutinos tévés és paralimpiai bajnok csatlakozik házigazdaként a 24.hu és a Partizán közös élő választási műsorához. Krizsó Szilvia és Pásztory Dóra lesznek Gulyás Márton műsorvezető-társai április 3-án este.

Számos budapesti és vidéki kapcsolás mellett két váltott stúdióból jelentkezik a 24.hu és a Partizán közös választási műsora, a Frontvonal április 3-án délutántól késő éjszakáig tartó élő adása.

A Partizán stúdiójában Gulyás Márton alapító-főszerkesztő mellett Pásztory Dóra újságíró, egykori sportkommentátor lesz az este házigazdája, míg a 24.hu – a műsor kedvéért felépülő – helyszínén Krizsó Szilvia műsorvezető-kommunikációs szakember beszélget az újság szerkesztőivel és az adás vendégeivel.

„Nagyon izgatott vagyok, mert pont húsz éve dolgoztam utoljára országgyűlési választási műsorban, és a mai napig élénken emlékszem arra az estére. Valódi csapatmunka volt, ahol mindenki tudta és tette a dolgát. Ugyanerre számítok most is. Bár régóta nem foglalkozom politikával, azért mondtam igent a felkérésre, mert hiszem, hogy tudunk egyszerre újszerűek, korszerűek és szakszerűek lenni, és megmutatni, hogy egy igazi közszolgálati műsor objektív és a tények tiszteletén alapul” – mondta Krizsó Szilvia.

 

„A választás éjszakájának közvetítésében részt venni olyan szakmai kihívás, mint egy paralimpiai döntő, csak most nem 3 percig kell adrenalin hatása alatt teljesíteni, hanem több órán át. A mikrofon mögött, sportkommentátorként eltöltött évekhez tudok visszanyúlni, hiszen az országgyűlési választás is egy verseny, ahol nem érmekért zajlik a megmérettetés, hanem az emberek bizalmáért. A Partizán és a 24.hu csapata olyan értékeket képvisel a magyar médiában, olyan színvonalon tájékoztatja a közönségét, amihez megtisztelő csatlakozni” – tette hozzá Pásztory Dóra.

A Frontvonal részeként már március 4-én is rendszeresen jelentkező, közös műsort indít a két szerkesztőség: a 24.hu politikai podcastja, a Háromharmad márciustól minden pénteken élőben, videóban is jelentkezik Háromharmad plusz néven. A választási kibeszélőműsort Gulyás Márton vezeti, és a Partizán, illetve a 24.hu szerkesztői is láthatók lesznek benne. Az adást a 24.hu-n, valamint az online hírportál és a Partizán Facebook-oldalán, és a Partizán Youtube-csatornáján is követni lehet.

A Krizsó Szilvia is beszáll a Frontvonalba bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Krizsó Szilvia is beszáll a Frontvonalba

Vélemény, hozzászólás?